Azoru ham yaptı izlanda yine neyse Yasin71 elin sağlık takip eden herkese teşekkürler
teşekkürler,sizinde emeğinize sağlık hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzoru ham yaptı izlanda yine neyse Yasin71 elin sağlık takip eden herkese teşekkürler
teşekkürler,sizinde emeğinize sağlık hocam
Yasin71 eline sağlık👏
Cümleten hayırlı geceler 😊
Yasin71 eline sağlık👏
Cümleten hayırlı geceler 😊
teşekkürler hocam
Yasin71 eline sağlık üstad hayırlı geceler bende yatayım yarın hastaneye gidicem Allah rahatlık versin tüm forum aielesine
Aielesi
Yasin71 eline sağlık üstad hayırlı geceler bende yatayım yarın hastaneye gidicem Allah rahatlık versin tüm forum aielesine
Aielesi
teşekkürler,geçmiş olsun
Bizim Antakya'ya bile 2 dir kar veriyor. 10 cm kar vermiş. Hadi hayırlısı. Hayırlı geceler arkadaşlar.
Güncellemeyi sonlandırıyorum. Benimle beraber takip eden herkese teşekkürler. Güzel görüntüler gördük daha iyilerine inşALLAH. İyi geceler HS Ailesi
eline sağlık hayırlı geceler ailesi Yasin71
Güncellemeyi sonlandırıyorum. Benimle beraber takip eden herkese teşekkürler. Güzel görüntüler gördük daha iyilerine inşALLAH. İyi geceler HS Ailesi
Polis01 Sibirya T.Y.B(GUGUL) Yasin71 paylaşımlar için elinize emeğinize sağlık abiler.
Takip ve yorumlar için teşekkürler.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) geçmiş olsun..
Eline sağlık
GFS ısrara devam ediyor.
GFS ısrara devam ediyor.
Net daha batılı gidiyor
Net daha batılı gidiyor
Ull konusunda ısrarı devam yoksa ciddi değişimler var.