Çok belliydi, neyse daha vade uzun
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
2021-22 Kış Mevsimi Tahmini !
Önümüzdeki sistem için kısa bir yorumlama bakmak isteyenler için.
.
-
hiç olumlu senaryo yok bu yıl havada karla yetineceğiz gibi duruyor.
-
hiç olumlu senaryo yok bu yıl havada karla yetineceğiz gibi duruyor.
Eğer 14 sistemi gelmezse 19-20 sistemi var oda gelmesse Ocak sonuna kadar yine ihtimal var. Yani aslında şuan bence sıkıntılı olan yağışlar . Şu yağışlar bir soğuklar ile çarpışmadı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala şansımız var bakalım neler olacak
-
Eğer 14 sistemi gelmezse 19-20 sistemi var oda gelmesse Ocak sonuna kadar yine ihtimal var. Yani aslında şuan bence sıkıntılı olan yağışlar . Şu yağışlar bir soğuklar ile çarpışmadı
yağış olmamasının sebebi ne olabilir kardeşim? 500 yani basınç haritası soğuk hava tam anlamıyla ülkeye giriş yapamıyor üstümüzde yüksek basınç oluşuyor yüksek basınç yağışı keser kuru soğuk yapar sorun tamamen basınç dizilimlerinin lehimize olmaması.
-
Bence şu 2 sistem gelmese direk alçak basınç etkisi siklonlar etkisi altında kalsak daha iyi olur.
Ull indi diye gritteki siklonu kaçırdık. 19 gibi gelişen atakta yine İzlanda kopup gelen alçakları karasal soguklara kaptırdık
-
yağış olmamasının sebebi ne olabilir kardeşim? 500 yani basınç haritası soğuk hava tam anlamıyla ülkeye giriş yapamıyor üstümüzde yüksek basınç oluşuyor yüksek basınç yağışı keser kuru soğuk yapar sorun tamamen basınç dizilimlerinin lehimize olmaması.
Sebebi Azor un üzerimize yatması evt buna hayır diyen yok ama şimdi bütün kışı yemişsin yani. Bence teker teker önümüzdeki sistemlere bakmalıyız 19-21 için ümit var
-
Sebebi Azor un üzerimize yatması evt buna hayır diyen yok ama şimdi bütün kışı yemişsin yani. Bence teker teker önümüzdeki sistemlere bakmalıyız 19-21 için ümit var
hocam maalesef ben umut göremiyorum kuzeyimizden sıyırıp geçen sistemi aralıkta'da gördük anca havada kar yaptı. ocak aynıda bize havada kar değil yerde kar lazım katır kutur olan.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ikinci Sistem diye bir şey yok sanırım
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ikinci Sistem diye bir şey yok sanırım
😂
-
- Resmi Gönderi
Bu ilkiydi ikincisi Ocak sonu yıldızsız olan 🙂
-
hocam maalesef ben umut göremiyorum kuzeyimizden sıyırıp geçen sistemi aralıkta'da gördük anca havada kar yaptı. ocak aynıda bize havada kar değil yerde kar lazım katır kutur olan.
Sizde haklısınız ben genellikle bir şey olmuşsa bile en iyi yanından bakmaya çalışıyorum ondan bu kadar umutluyum . Ama Şubattan umutluyum
-
Yok galiba sinan abi artık ümitler tukeniyor ama ben sizin tarihinizi bekliyom
-