Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Uzun vadede daha çok ekmek çıkar bize. Bu süreçten maksimum şekilde faydalanmalıyız. Zira Azor son yıllarda gördüğüm en etkili Azor.
Azor iyi de! Yukarısının savunması da çok iyi😅 hele o İzlandanın stoperleri dehşet
-
Azor iyi de! Yukarısının savunması da çok iyi😅 hele o İzlandanın stoperleri dehşet
model başından beri başımıza bela oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak ya azor efendi nereye Amerika da nba katılacak galiba neyse herkse iyi geceler
Takip eden eş dostlara kendinize iyi bakın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bende güncellemeyi müsadenizle burda sonlandırıyorum,herkese iyi geceler diliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azorsuz da iner azora gerek yokta 1010 ab orayı Bi salmadı gitti tam sistemin iniş yerine yattı kaldı
-
- Resmi Gönderi
zakum001 eline sağlık 👏
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah
-
bende güncellemeyi müsadenizle burda sonlandırıyorum,herkese iyi geceler diliyorum
Eline emeğine sağlık
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık abim..
Herkese teşekkürler
-
zakum001 eline sağlık 👏
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah
Yarın gece siz yapın hocam yakın zamanda afrika görmedik dünya gözüyle görelim özledik kuru soguktan iyidir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak dedim size nba katılacak 1050 azor tövbe tövbe maşallah diyelim
-
- Resmi Gönderi
Yarın gece siz yapın hocam yakın zamanda afrika görmedik dünya gözüyle görelim özledik kuru soguktan iyidir
Ben yaparsam o ull İstanbulun üstünde olur😅
-
Vade yaklaştıkça o izlanda ablerine şükredeceğiz çünkü onlar sayesinde inecek çoğu sistem. Grönland ile Azorun birleşmesine engel olacak. Ocak ayının son günlerinde Sibirya da işin içine giriyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak dedim size nba katılacak 1050 azor tövbe tövbe maşallah diyelim
Potansiyeli şimdiden görün. 1025 lik abimizin de selamı var.
-