Gece gfs ye beklerim 😂
Saadet O Zaman Bu Gece Gfs Paylaşımını Yaparsın Afrika’yı Değil Kutbu Getirirsin Bu Sefer😅😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece gfs ye beklerim 😂
Saadet O Zaman Bu Gece Gfs Paylaşımını Yaparsın Afrika’yı Değil Kutbu Getirirsin Bu Sefer😅😅
Ben namımı dillere düşüremem. Afrikadan devam 😂
Sende Haklısın Afrika’ya Devam O Zaman 😅😅
Model paylaşım safyasında çok muhabbet ediliyor.sadece paylaşım yapılıp yorum yapılırsa mesaj kirliliğinede son verilmiş olunur.
Herkes bi hazırlansın bakalım gece çıktısı için..18-19 çok uzak değil takip edelim modeli..En az bunun kadar etkili duruyor sistem daha da güçlenebilir.
Şuraya Bir ECMWF 6 Haftalık Tahmini Bırakayım
Model paylaşım safyasında çok muhabbet ediliyor.sadece paylaşım yapılıp yorum yapılırsa mesaj kirliliğinede son verilmiş olunur.
Bu sene izin verdik bu konuya çok aşırıya kaçmadan muhabbet serbest. Özellikle sistem zamanları seviyeli muhabbetler şakalaşmalar olabilir. Diğer forumlar gibi yasak olmasın bizde. Sinan Başkan öyle uygun gördü 👍
Orta görsel siberia esintisi
Ben de çok yoruluyorum. Bana hep afrikacı diyorsunuz 😂
Biz senden razıyız 😎😂 Gfs güncellemesi için şimdiden eline sağlık 🌟😇
Paylaşımı kim yapacaksa çok şanslı…
Paylaşımı kim yapacaksa çok şanslı…
Afrika senatolar birliği başkanımız Saadet hanım teşrif edecek bu gece hocam 🙂
Güncelleme ben de .Daha başlamadı beklemedeyim
Herkes bi hazırlansın bakalım gece çıktısı için..18-19 çok uzak değil takip edelim modeli..En az bunun kadar etkili duruyor sistem daha da güçlenebilir.
Hocam 18-19'da gelmesi muhtemel bir sistemin ay sonu gelmesi muhtemel büyük sistemin gücünü düşürmez mi ?