Tırt kardesim kontrolün devamıda, azor dikine yükselseydi efsane olurdu devamı üstümüze yattı, doğuladı sistem hemen
Bu haliyle bile kötü değil aslında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTırt kardesim kontrolün devamıda, azor dikine yükselseydi efsane olurdu devamı üstümüze yattı, doğuladı sistem hemen
Saadet eline sağlık 👏
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah
Güncelleme bitmiştir .Beğeniler için teşekkür ederim. İyi forumlar
Herkese hayırlı geceler Hs ailesi
Saadet eline sağlık Karadenize çalıştın sistem karadeniz kıyı şeridi sistemi baştan aşagı iç kesimler don buz. Özelikle 2 atak Marmara için berbat daha çok Şanslı bölge batı ve orta Karadeniz
Tırt kardesim kontrolün devamıda, azor dikine yükselseydi efsane olurdu devamı üstümüze yattı, doğuladı sistem hemen
Bi deneme daha yapacak. Bu sansla o da siyirir
Bölgeden bölgeye değişir, ben istanbulluyum kontrol bana kuru soğuk vermiş ara ara dek yağışları, Batı karadenizi gömmüş
Güncelleme bitmiştir .Beğeniler için teşekkür ederim. İyi forumlar
Eline sağlık Saadet
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar
İyi geceler herkese
Asıl sistem şubat ilk hafta sonu gibi inşallah
Saadet güzel güncelleme için eline emeğine sağlık 🌸 herkese iyi geceler.Allah rahatlık versin. 🙂
Güncelleme yi begenmedim açıkcası izobarlar çok düzensiz peş peşe dalgalar halinde gelen ataklar var. Bu durum Türkiye genelinde boş yere kuru soguklara sebep olacak.
Güncelleme yi begenmedim açıkcası izobarlar çok düzensiz peş peşe dalgalar halinde gelen ataklar var. Bu durum Türkiye genelinde boş yere kuru soguklara sebep olacak.
Ne dersin sen ?
Düzelir, soğuğa yağış da eklenir Allah'ın izniyle.
Sabah + değerler olursa modellerde şaşırmayın. üst üste gelen sistemleri geçtim winter'ın dediği gibi izobarlar çelişkili izobarları geçtim bölgesel rüzgarların akımı bu sistemleri desteklemiyor.
Asıl sistem şubat ilk hafta sonu gibi inşallah
Buna benden Full+Full destek...
19 civarı gelecek olan sistem diyagrama da düştü.Sabah artı değerlerde olan ortalamaya bakın Yemişim diyagramı 6 saatte değişir mi bu kadar..Ciddi salınım olacak 18-19 da