Bu da model sonu ortalama kar haritası
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Ana senaryoyu çok takmayın arkadaşlar ortalamalar ve senaryolar önemli ana senaryoda döner yakında 🥶🌨️🖤
-
Ana senaryoyu çok takmayın arkadaşlar ortalamalar ve senaryolar önemli ana senaryoda döner yakında 🥶🌨️🖤
İnşallah iyiye gitmeye devam ederde tüm bölgeler ihya olur
-
İnşallah iyiye gitmeye devam ederde tüm bölgeler ihya olur
İnşallah Ocak sonu Sibirya uyanıyor 🥶🌨️😈
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da model sonu ortalama kar haritası
Şey bu görüntü gerçekleşirse ben kapıya cikmim hayati felç oldu eder bu
-
Arkadaşlar paylaştığım ücretli olan verileri paylaşan kişiden izin alarak paylaşıyorum kimsenin rızkında gözüm sonuçta para verilip alınmış veriler ♥️🤲
-
Arkadaşlar paylaştığım ücretli olan verileri paylaşan kişiden izin alarak paylaşıyorum kimsenin rızkında gözüm sonuçta para verilip alınmış veriler ♥️🤲
Tanırım Kendisini Giresun Görele’li Facede Kozmikoda Adı Altında Sayfasıda Var 🤣🤣
-
- Resmi Gönderi
Tanırım Kendisini Giresun Görele’li Facede Kozmikoda Adı Altında Sayfasıda Var 🤣🤣
Davet edelim foruma abiler ..
Kullanıyoruz paylaşımlarını madem ki
-
Davet edelim foruma abiler ..
Kullanıyoruz paylaşımlarını madem ki
Ben ettim hocam beğeni attı cevap vermedi henüz
-
Serkan hocayı geçen sene bende davet etmiştim ama bir şey yazmadı
-
- Resmi Gönderi
Serkan namazı hocamı o
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
furkankaya55 deyiz..
HAYDİ BİSMİLLAH
-