Whisper dayı begeni atmayanlara verme
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Whisper dayım paylaşım yaparda beğeni atılmaz mı 😌
-
168 kritik
-
İşte Olsamda Arada Bir Bakıyorum 😊
-
-8 takip edeceğime ocak sonuna kadar hiç bişe takip etmem kendimide strese sokmam size de tavsiye ederim. Coğrafya yapısı olarak kıyılara gelen -8 hiç bir amaç göstermez.sadece doğu anadolu ve iç kesimler her zaman ekmek yer.15 gün daha bekleyeceğiz
Hocam kareyeli unutmayınız. - 8 derken - 4 bile kar yapar kareyel olsun bak bakalım
-
- Resmi Gönderi
İşte Olsamda Arada Bir Bakıyorum 😊
Hastalık bu olay bende öyleyim
-
Azor 120 ye göre güzel hamle yaptı, yatmazsa gözlükleri takarız
-
Azor 120 ye göre güzel hamle yaptı, yatmazsa gözlükleri takarız
Azor şuan bizim aleyhimize oynuyor
-
Hastalık bu olay bende öyleyim
Kesinlikle katılıyorum hava takibi dışında hiçbir şey beni hür irademle uykusuz bırakamaz mesela :D
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 168 çok acayip çıktı neydi ne oldu öyle ya
-
Sevindirici durum sogugun baglantısı kopmadı şimdi nasıl bişi verecek merak ettim bak ull mi yapacak yoksa tamamen sogukları üzerimize mi yıkacak
-
- Resmi Gönderi
Saçma böyle gelmemesi lazımdı
-
Saçma böyle gelmemesi lazımdı
Hep gfs mi saçmalıyacak
-