- Resmi Gönderi
Eren ecmwf bu hali ile fiyasko ise diğerlerine şükranlarımı sunuyorum ben 😅 mgm her gün değişir mi ula
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren ecmwf bu hali ile fiyasko ise diğerlerine şükranlarımı sunuyorum ben 😅 mgm her gün değişir mi ula
Eren ecmwf bu hali ile fiyasko ise diğerlerine şükranlarımı sunuyorum ben 😅 mgm her gün değişir mi ula
Güzel örnek.
Kısa ve öz sistemin rotası böylede olabilir güneye inmeden.
Eren gerçekleri görmeye başladığına sevindim.
Derken
Burada kaç gündür söylüyorum arkadaşlar bölgesel rüzgar(zonal) rüzgarlar çok yüksek seyretmekte ULL bir anda çıktı o bile başta herkese efsane geliyor dedirtti ama aykırı bir sistem oldugu bariz belliydi nitekim çekirdeği kafkaslara doğru gönderdi bize de kırıntısı kaldı.bize sistem inecekse bu rüzgarların hızının düşmesi gerekiyor Ao ve Nao önemli ama tüm bu etkenleri rüzgarlar belirliyor.
Arnavutköy'de olan vardı sanırsam forumda hazır olsun açık yeşil geliyor
Burada kaç gündür söylüyorum arkadaşlar bölgesel rüzgar(zonal) rüzgarlar çok yüksek seyretmekte ULL bir anda çıktı o bile başta herkese efsane geliyor dedirtti ama aykırı bir sistem oldugu bariz belliydi nitekim çekirdeği kafkaslara doğru gönderdi bize de kırıntısı kaldı.bize sistem inecekse bu rüzgarların hızının düşmesi gerekiyor Ao ve Nao önemli ama tüm bu etkenleri rüzgarlar belirliyor.
Zonal rüzgaları ocak sonunda tekrar düşüşe geçiyor hocam
İTALYANLAR bile soğuk tarafta kalacağımızda hemfikir olmuş :D
Tehlikeli işler bölgesel rüzgarlar yavaşlasada bize sistem geleceğinin bir garantisi yok Avrupa kıtasına gitme olasılığı daha çok .
Tehlikeli işler bölgesel rüzgarlar yavaşlasada bize sistem geleceğinin bir garantisi yok Avrupa kıtasına gitme olasılığı daha çok .
Ama işte 240 144 de foslar buda
Pusuda bekliyorsun dimi .
Zonal rüzgaları ocak sonunda tekrar düşüşe geçiyor hocam
Şubatı bekleyin.
Onun orantısı da var -5/+15 arasında bir yerde olursa ülkeye balyoz indirebilir
Ben bunları Aralık ayında söyledim 🙂