- Resmi Gönderi
Sinan başkanın soğuk olarak değil ama uzun soluklu dediği sitemmi ki bu acaba💥
sistem tamamsa soğuklarda dahil olur zamanla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan başkanın soğuk olarak değil ama uzun soluklu dediği sitemmi ki bu acaba💥
sistem tamamsa soğuklarda dahil olur zamanla
Neden sadece resim paylaşılıyor ki bu resimler zaten meteoicel.com da da var ? Bence model takip eden arkadaşlar attığı sinoptiği de yorumlamalı..
Neden sadece resim paylaşılıyor ki bu resimler zaten meteoicel.com da da var ? Bence model takip eden arkadaşlar attığı sinoptiği de yorumlamalı..
Keşke öyle olsa. Öyle olması içinde model yorumlamayı bilen siz değerli hocalarımızın da bizlerle beraber model takip edip yorumlaması gerek bence. Burada model yorumlamayı öğrenmek isteyen onlarca arkadaşımız var. Meteociel sayfasında hep beraber toplanamayacağımıza göre burada paylaşılıp hocalarımızdan ders almaya talibiz 😊
Sarp Özdoğan 3 -4 Yıldır Tanırsın Beni Pek Anlamam Modelden Bilirsin 🤪🤪
Keşke öyle olsa. Öyle olması içinde model yorumlamayı bilen siz değerli hocalarımızın da bizlerle beraber model takip edip yorumlaması gerek bence. Burada model yorumlamayı öğrenmek isteyen onlarca arkadaşımız var. Meteociel sayfasında hep beraber toplanamayacağımıza göre burada paylaşılıp hocalarımızdan ders almaya talibiz 😊
Hocam herkes zevk için yapıyor bu işi kimsenin ne yapacağı konusunda biz tavsiye veremeyiz belki ama google'a iki makale yazıp translatten çevirmek çok zor olmasa gerek. Beni sayma daha emekliye ayrıldık :D
Yasin71 Kaptan Pilot Olarak Kalkış İçin Hava Yollarından Bekleniyorsun😊😅
arkadaşlar zaman bulup paylaşıyorlar,sağolsunlar,yorumlamayıda başka arkadaşlar yapabilir
Hocam herkes zevk için yapıyor bu işi kimsenin ne yapacağı konusunda biz tavsiye veremeyiz belki ama google'a iki makale yazıp translatten çevirmek çok zor olmasa gerek. Beni sayma daha emekliye ayrıldık :D
Olurmu öyle şey hocam🙄 çeviri yapmak sıkıntı. Uygulamalı olunca gayet iyi anlıyoruz biz. Hatta ecmwf güncellemesinde özellikle sizin de bulunmanızı istirham ediyorum 👏
arkadaşlar zaman bulup paylaşıyorlar,sağolsunlar,yorumlamayıda başka arkadaslar yapabilir
katılıyorum model paylaşırken yorum yazacak bile zaman olmuyor.
Olurmu öyle şey hocam🙄 çeviri yapmak sıkıntı. Uygulamalı olunca gayet iyi anlıyoruz biz. Hatta ecmwf güncellemesinde özellikle sizin de bulunmanızı istirham ediyorum 👏
Bıraktım hocam ben tahmindi analizdi daha önce açıklamıştım. Uzun bir süre de olmayacağım. Yukarıdaki arkadaşlar biliyor işi bildiğiniz gibi yapın. En başta yazmam hataydı da duramadık işte