- Resmi Gönderi
aksamki hali ile suanki hali arasinda radikal degisimler var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaksamki hali ile suanki hali arasinda radikal degisimler var
Ekonomik boyutundan bakmazsam işe. Benim bölgem için bu şekilde gelmesi iyi. Sonrasında kuru soğuğu her şekilde yiyoruz. Ama herkesin güncelleme çöp diyip kapatması mantıklı değil. Bu da bir çalıştırma sonuçta. Kötü diye tabir ettiğiniz güncelleme sanırım Batı bölgeleri kapsıyor. Çünkü aylardır doğru dürüst yağış alamayan Güneydoğu'ya ilaç gibi kar veriyor model... Bölge için yorum yapmayı sevmem model konusunda. Ama Ege'nin kıyı kesimleri ve Trakya'nın yağış haritası ağlanacak cinsten. Neredeyse hiç yağış yok... Bu bakımdan kötü diyebilirim sadece. Ama ekstra bir beklentisi var herkesin doğal olarak.
Gecenin bu saatine kadar model takip edenler anlık😜
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Saadet ve takip edip yorumlayan herkesin emeğine sağlık
Saadet eline emeğine sağlıkk 👏 iyi geceler herkese.
yani su goruntude ucundanda kiyisindada olsa zonguldak bartin tarafi yagis aliyorya. ben bir sey demiyorum. ben bu illerde emekli olurum heralde
yani su goruntude ucundanda kiyisindada olsa zonguldak bartin tarafi yagis aliyorya. ben bir sey demiyorum. ben bu illerde emekli olurum heralde
Bizim Bi ayağımız rusyada ula😅
Bizim Bi ayağımız rusyada ula😅
sicaklik skintisi olmadigi muddetce ben zonguldakla bartin in hic bir zaman yagis problemi oldugunu gormedim abi su yasima kadar.
Saadet eline sağlık karadeniz adına güzel bir güncelleme oldu dilerim diyer bölgeler içinde gelişir sistemler
sicaklik skintisi olmadigi muddetce ben zonguldakla bartin in hic bir zaman yagis problemi oldugunu gormedim abi su yasima kadar.
Bartın sıkıntı yaşıyor normalin de. Lakin Zonguldak acayip bir şehir. 1 günde 4 mevsimi yaşayabiliyorsun. Sanırım en nemli şehirlerden biri olduğumuzdan kaynaklanıyor. Deniz durup dururken yağış üretiyor 😅