Arkadaşlar kar yapması için - 16 - 28 felan mı bekliyorsunuz anlamış değilim.
-16 ile kıyılar sınırda kalır abi, -28 belki kurtarır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar kar yapması için - 16 - 28 felan mı bekliyorsunuz anlamış değilim.
850 hpa - 4 ile karayel rüzgarı ile çok kar gördük. Modele bakarken rüzgar yönüne bakınız.
Ben - 16 olmadan ateş etmem😅 bana söyleme
>>>WinteR<<< Hocam Arkadaşlara, Her Şeyin Sadece 850 HP Değil, 500 HP, Rüzgar Yönü, Gelen Sistemin Kökeni Vs Vs . Nedir Anlatmak Lazım. Her Şeyin 850 HP Olmadığını Anlamaları Lazım😬😬
>>>WinteR<<< Hocam Arkadaşlara, Her Şeyin Sadece 850 HP Değil, 500 HP, Rüzgar Yönü, Gelen Sistemin Kökeni Vs Vs . Nedir Anlatmak Lazım. Her Şeyin 850 HP Olmadığını Anlamaları Lazım😬😬
Tabi canım daha detayları var 500 hpa kaç deger sıcaklıklar giriyor. Saf tutucu kar için min - 30 şartı var misal
Böyle gelirse marmaranın canına okurr
İlla - 16 ya gerek yok en az - 12 girmesi lazım yoksa geçen şubat sistemi gibi rakım sistemi olur
Böyle gelirse marmaranın canına okurr
tek marmaranın mı canına okur
İlla - 16 ya gerek yok en az - 12 girmesi lazım yoksa geçen şubat sistemi gibi rakım sistemi olur
Eee o zaman deminden beri ne kıvranıyon ula kar yapmaz diye😅 yapıyor işte karayelli, karavelli
Ankara için 22 23 için modeller çok güzel görüntüler veriyor bakalım tutacak mı
Hocam rüzgar karayel hala anlatamıyorum. - 12 kar topu yapamazsın tozu dumana katan yağış olur.
KARAYEL Varsa - 4 üzeri kabulümüz. Sınırda kalan sistemler için Bu deger - 6 kadar çıkar
Yasin71 Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
oha ben en son 240 ı paylaştım zannediyorum bi tane daha varmış