Geri kalanı için yormayalım. cografyaciburak hocamın dediği gibi yarın ola hayır ola. Hepinize iyi geceler. Gfs sen çalış adamı ayar ettin gece gece :@
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Gece ve akşam güncellemesi farkları çok fazla -
Hasan61 20x yap ileri sar güncellemeyi.
2 güncellemeyi size bıraktım ne yaptınız ya ayarlarını bozdunuz makinenin
-
yav ben ne yaptım gfs işte hoam içmiş gene ne yapalım boşver sabah gelir kendine
-
yav ben ne yaptım gfs işte hoam içmiş gene ne yapalım boşver sabah gelir kendine
Karadeniz sistemi değil diye ettin demi
-
yarın belli olur gece güncellemesi hep kötü çıkıyo zaten gfs nin
-
Karadeniz sistemi değil diye ettin demi
ya
ne alakası var karadeniz zaten nerdeyse hepsinden yararlanıyor sizde alacaksınız
-
yarın belli olur gece güncellemesi hep kötü çıkıyo zaten gfs nin
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe gecesi mübarek gün
-
Hocam yarınki ecm güncellemelerine bakalım bir de yarın. O bu aralar daha istikrarlı gidiyor sanki.
-
Bu kadar fark olur mu ya vade de yaklaşıyor
-
- Resmi Gönderi
Hasan61 sen bakma witoya
-
Ulan gfs yaktın beni yaktın
zaten güvenmiyorum sana fırıldak gibi son zamanlar dönüyorsun babana uyuyorsun KRAL ECMWF
-
Hocam yarınki ecm güncellemelerine bakalım bir de yarın. O bu aralar daha istikrarlı gidiyor sanki.
Ortada siklonik sistem var normal arkadaşlar olur böyle vakalar Avrupa modeli Ecmwf yakalar
-
Aslında ben şahsen afrika bekliyordum yarın afrika atak da çıkabilir normal şeyler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sistemi karadeniz alırsa yandım ben
-