ecmwf gündüz kötü çıkar akşam güzel çıkar.akşama iyi çıktı verecektir.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Çok iyimser olduğunu düşünüyorum. Buna yakın bir sinoptik gelir gibime geliyor benim de
Sinan hoca Aralık sonu itibari ile bu tarihleri işaret etti ocak başı itibari ile iyice yoğunlaştı yine aynı tarihler ki o dönemde çoğu kişi ocak ayını kapatmıştı ocağın ilk günleri ile yine çoğu kişi ocağı kapattık derken 12 ocağa işaret etti. 12 ocak sonrasında modellerde göz kırpacağını söyledi. 9 10 ocak gibi modeller şenlenmeye başladı ve 12 ocak devamında da sistemler silsilesi ortaya çıktı. Demem o ki Sinan hocanın vurgu yaptığı tarihlere değer vermekte fayda var hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olabilir. 😂 😂
-
UKMO ve ENS iyi gelmiş ecm değişir akşam, ecm ana çıktı diyagramda da ortalamaya göre sıcak çıktı zaten
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu işin finalini ecm vericek yine onun çözünürlüğü daha iyi olduğu için ona inanmak lazım aslında geçen gfs yi gördük yanıltıyo hep
-
mehmet civan Eline Sağlık😊👏🏻
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Relax😊 sıkıntıya mahal yok👏
-
hop buradayım Zonguldakli67
-
ECMWF ne zaman başlayacak güncellemeye 12:30 da mı
-
ben atam mı ecmwf i canım sıkılıyor karantina da
-
ben atam mı ecmwf i canım sıkılıyor karantina da
Gfs olmasin o 😂
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf ara güncellemesini atacaksanız olur😅
-
Gfs olmasin o 😂
hadi gfs olsun sallıyorum hangisi tutarsa gfs sever beni iyi anlaşırız onunla sistemlerin temellerini ben attım bu sene zaten genellikle :D
-
hadi gfs olsun sallıyorum hangisi tutarsa gfs sever beni iyi anlaşırız onunla sistemlerin temellerini ben attım bu sene zaten genellikle :D
Paylas bakalim. Afrika gelirse ban yersin ama 😊
-
Paylas bakalim. Afrika gelirse ban yersin ama 😊
afrika gelmez gelirse tarihimde ilk olur
-