Ecmf nin çözemediği büyük miktarda dek var şuan çözdüğü pastanın %40 bizler daha %60 göremiyoruz bile
Abartmayalim ama bi %30 daha eklenebilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmf nin çözemediği büyük miktarda dek var şuan çözdüğü pastanın %40 bizler daha %60 göremiyoruz bile
owowwoww bekledigim oldu. Yaslan arkana izle. Polis01 dediğimiz oldu
Bir %30 eklenmek demek 25cm’i 40-45cm yapar.
Sistem bana göre biraz bozuldu sizlere öyle gelmiyorsa bilemicem ama adım gibi biliyordum bozacağını umarım daha fazla bozmaz
Sistem bana göre biraz bozuldu sizlere öyle gelmiyorsa bilemicem ama adım gibi biliyordum bozacağını umarım daha fazla bozmaz
kaynak :D :D
Pürüzleri düzeltti desek daha iyi olur hocam
Nesi bozuldu sebebiyle açıklarsanız bizde öğreniriz
kaynak :D :D
Kaynak ecmwf gfs hatta ötelenme bile var
Bu sistem Abartılır keşke abartı olsa
Gokhan6167 Nedenini Öğrenebilirmiyiz Aydınlanalım Biraz Sizi Dinliyoruz
Nesi bozuldu sebebiyle açıklarsanız bizde öğreniriz
Nesi bozuldu 850 hpa sıcaklıklarında net bir şekilde bozulma var siklonun geçtiği andaki sıcaklıklar yetersiz özellikle kendi konumum adına konuşmak gerekirse cumartesi günü gündüz yoğun kar olmaz kuvvetli şakır şakır yağmur olur diyorum
Nesi bozuldu 850 hpa sıcaklıklarında net bir şekilde bozulma var siklonun geçtiği andaki sıcaklıklar yetersiz özellikle kendi konumum adına konuşmak gerekirse cumartesi günü gündüz yoğun kar olmaz kuvvetli şakır şakır yağmur olur diyorum
Ayrıca önceki güncellemelere bakarsanız ayın 27 28 850 hpa sıcaklıkları çok daha iyiydi
162. Saatte kadar toplam kar
O zaman yazarken konumum adına derseniz bu şekilde açıklarsanız olur diğer türlü bilemeyiz dimi