hayir ya bu değil ya. Vortexten bir parça kopması lazımdı. Ecm yi yorumlamakta çok zorlanıyorum. 24 saat arayla olduğu için
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Sefa kazancc Şimdiden Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
-
O zaman yazarken konumum adına derseniz bu şekilde açıklarsanız olur diğer türlü bilemeyiz dimi
Ecmwf Toplam kar haritasına bakarsanız sadece kendi konumum adına bozmadığını anlarsınız bence 1 ya da 2 gün önce ki cm miktarı çok daha fazlaydı
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf Toplam kar haritasına bakarsanız sadece kendi konumum adına bozmadığını anlarsınız bence 1 ya da 2 gün önce ki cm miktarı çok daha fazlaydı
-
- Resmi Gönderi
Kar haritasına göre tahmin yapılmaz hiçbir zaman yüzde yüz tutmaz onlar bence artık sistemi yaşama zamanı
-
Gokhan6167 Şu An İngiltere’de Yaşanan Yüksek Basıncı Biz Yaşayabilirdik Oturup Dua Et Bence
-
bu dek ile bu kar haritası yalan olur. bkz. 2015 kar haritaları
-
-
Gfs sistemi uzun verirken ECM daha kısa veriyor.
-
sistem yarın fakat hala model ayrılıkları var. anlaşılan netleşmesi için sistemi yaşamamız gerek.
-
ecm bugün gfs,gfs de ecm gibi çıktı verdi. Bu İzlanda ab leri ne Allah aşkına. Azorun kafayi pert ettiler. Sabah değişir umarım. Yakin vade harika ülke adına. Sefa kazancc eline sağlık ❤
-
Bakın dalga geçilecek bişey yok ben her zaman temkinli yaklaşırım ki öylede gerekiyor ben Trabzonsporluyum 9 puan fark attık şampiyon olacağız demiyorum mesela bana göre sizde öyle yapın ve sonradan üzüntü yaşamayın derim hele hele geçen seneki şubat sistemi gibi olursa üzülürsünüz
-
- Resmi Gönderi
Azorun olduğu ülkelerde olsaydık kışı kapatmıştık çoktan. Bulupta bunamayalım. Seneye belki de şu görüntüleri hiç göremeyeceğiz. 👏
-
Azorun olduğu ülkelerde olsaydık kışı kapatmıştık çoktan. Bulupta bunamayalım. Seneye belki de şu görüntüleri hiç göremeyeceğiz. 👏
Öpüp başımıza koyalım hocam çok şükür bu günlere
-
Zonguldakli67 Aza Kanaat Etmeyen Çoğu Bulamaz Diye Boşuna Dememiş Atalarımız
-