Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Sefa kazancc eline sağlık
-
ECMWF GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR TAKİP EDİP YORUMLAYAN DEĞERLİ HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM BANA KALIRSA SON SÖZ ATMOSFERİN ARTIK TADINI ÇIKARALIM
-
- Resmi Gönderi
Sefa kazancc eline sağlık 👏
-
Elhamdülillah
-
Azorun olduğu ülkelerde olsaydık kışı kapatmıştık çoktan. Bulupta bunamayalım. Seneye belki de şu görüntüleri hiç göremeyeceğiz. 👏
Yahu zaten bende bulupta bunamıyorum eğer lafın banaysa reis sadece biraz bozulma var bana göre dedim iki yorum yapıyoruz hemen yok ingilterede olabilirdik yok o yok bu karın yağacağını bende biliyorum ama miktarında bana göre azalma var o yüzden biraz bozulmuş dedim neyse yaşayıp göreceğiz hele hele son sistemde zonguldakın yaşadığı trajediydi resmen
-
- Resmi Gönderi
ECMWF GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR TAKİP EDİP YORUMLAYAN DEĞERLİ HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM BANA KALIRSA SON SÖZ ATMOSFERİN ARTIK TADINI ÇIKARALIM
Eline emeğine sağlık abim,puan da geliyor.
Usta üyelik de hayırlı olsun şimdiden.Site otomatik atar zaten puan denk olunca.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
-
Angora
20 Ocak 2022 21:02 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık abim,puan da geliyor.
Usta üyelik de hayırlı olsun şimdiden.Site otomatik atar zaten puan denk olunca.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
Oohooo benim puanlar nerde
2 guncellemeninde puanları yok 😂
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sefa kazancc Sohbet bölümünden devam arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Gfs kimde bu gece ?Son 20 dakika ..
Maskotumuzu da atalım,
Allah'ın izniyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
-
Bugün biraz sakin burasi
-
-