Eskisi gibi model takibine ne zaman baslarız izmire kar yağdırcaz daha 😂
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Siz sistem yaşarken gfs bi sistem daha gösteriyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kıyılara yaramayacagindan yağış bakımından güzel
-
sonunda polar vortex zayıflayacak. Azor uzun süre güçlü duruyor. Şubat ilk 10 günü Sibiryalı efsane bir sistem neden olmasın. O sene bu sene olmayacaksa hiçbir sene olamaz 😉
-
Kıyılara yaramayacagindan yağış bakımından güzel
Ab dogulayip ulkeye girince azor tekrar bir şeyler deneyecek. Bakalim nasıl sonuçlanacak
-
- Resmi Gönderi
sonunda polar vortex zayıflayacak. Azor uzun süre güçlü duruyor. Şubat ilk 10 günü Sibiryalı efsane bir sistem neden olmasın. O sene bu sene olmayacaksa hiçbir sene olamaz 😉
Neden olmasın : azor öyle bir konuma sahip olamaz sadece Sibirya destekli soğuklar gelebilir ısınma gözüküyor Şubat 2.yarida etkilerini görürüz.
-
- Resmi Gönderi
Ab dogulayip ulkeye girince azor tekrar bir şeyler deneyecek. Bakalim nasıl sonuçlanacak
Bir kaç gündür takip ettiğim bir tarih var
-
Neden olmasın : azor öyle bir konuma sahip olamaz sadece Sibirya destekli soğuklar gelebilir ısınma gözüküyor Şubat 2.yarida etkilerini görürüz.
Gayet mümkün
- Resmi Gönderi
Harun abim sende mi model 384 saat sonunda sistem gösterince inanmaya başladın yapma gözünü seveyim
-
- Resmi Gönderi
Bir kaç gündür takip ettiğim bir tarih var
14-15 şubatı ben parselledim haberin olsun 😅
-
- Resmi Gönderi
Yok sarkmayacak gibi o zamana
-
Harun abim sende mi model 384 saat sonunda sistem gösterince inanmaya başladın yapma gözünü seveyim
Canim abim hiçbir zaman bu olmadi biliyorsun. Ama işaretler o yönde yoksa güler geçerim. Bu aksama da iyi bak gefs e.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzerlik çok fazla Efsane Şubat yolda
-
Oncesinde de var ama senin icin onu da ayarlariz abim 😊
-