Avrupanın batısı neredeyse kış yaşamadı bu sene. Doğu avrupa çok daha şanslı.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
378 h
-
- Resmi Gönderi
384 h
-
15 indeki sistem görünmedi lütfen aciklama sistem iptalmi cografyaciburak
Bunlar 360. Saatler, 50 takla atar bu görüntüler daha
-
- Resmi Gönderi
Bunlari biran önce modelerde görmemiz lazım yoksa bir anlami olmuyor
En geç 14 Şubatta Modellerde
inşaALLAH
-
Geleneğimiz devam ediyor bir güncelleme soğuk bir güncelleme sıcak
-
Şu sistem görünmedi filan diyen arkadaşlar sakin ve sabırlı olun daha çok var diagramları ve senaryoları takip edin geliyor gelmekte olan batıdan doğuya saracak hereyeri Allahın İzniyle
-
Modeller sıcak ve soğuk çıktı olarak denemeler yapar fazla kafanıza takmayın modelleri.Hala anlamadınız mı 144 sonrası 100 kere değiştiğini ?
Bende öğlen modelin de ne gördüyseniz tersini düşünün diyorum hadi bakalım
-
Model -16 veriyor yok canım kırk takla atar diyor +14 veriyor bu gelir diyor
Ne kafalar
-
Şu sistem görünmedi filan diyen arkadaşlar sakin ve sabırlı olun daha çok var diagramları ve senaryoları takip edin geliyor gelmekte olan batıdan doğuya saracak hereyeri Allahın İzniyle
Batidan doguya derken trakya degil heralde istanbuldan bahseddin sanirim.cunku biz trakya olarak kar fakiriyiz.
-
döndürür evirir çevirir yine rakım sistemi hale getirirler bunu. bir sistem 3 günden önce görüldüğü gibi bile kalmamıştır hiçbir zaman. hele 10-12 gün tamamen hayal
-
- Resmi Gönderi
döndürür evirir çevirir yine rakım sistemi hale getirirler bunu. bir sistem 3 günden önce görüldüğü gibi bile kalmamıştır hiçbir zaman. hele 10-12 gün tamamen hayal
Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
Bu yoruma cevap nasıl yazılır bilemedim ki
-
360. saate yazılan yoruma istinaden söyledim. Hem olumlu hem de olumsuz anlamda henüz çok erken olduğu çok açık değil mi? Yanlış anlaşıldıysa affola
-
- Resmi Gönderi
360. saate yazılan yoruma istinaden söyledim. Hem olumlu hem de olumsuz anlamda henüz çok erken olduğu çok açık değil mi? Yanlış anlaşıldıysa affola
Hocam Zaten olumsuz yorum olsa tepki olurdu zaten yukarıda belirttim zaten Bu yoruma cevap nasıl yazılır bilemedim ki diye
-