Sen yaz neresini düzenletmek gerekiyor yapalım gerçekten diyorum
Yok abi şöyle genel hatlarıyla bakınca çok güzel bir desen diye düşünüyorum daha uzun bir süre var değişimler olacaktır o yönüyle baktım sadece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen yaz neresini düzenletmek gerekiyor yapalım gerçekten diyorum
Yok abi şöyle genel hatlarıyla bakınca çok güzel bir desen diye düşünüyorum daha uzun bir süre var değişimler olacaktır o yönüyle baktım sadece
Eline emeğine sağlık
Sinan Teşekkür Ederim Başkan😊
Bir iki düzeltmeye bakıyor iş
Bir iki değil baya düzelmesi lazim
Bir iki değil baya düzelmesi lazim
Model sonundaki görüntüyü kastettim öncesi için evet görüntü pek hoş değil şimdiye kadar
Sinan abinin dediği tarihler boş geçmez İnşaALLAH
-20 mi olur-36 mı olur -16 mı gelir sabredelim model takibi yapalım mjo efendiyi de izleyelim
Düzelir Zamanla İnşallah Asorun Doğu Kolunu İtalya Civarından Çekmemesi Lazım, Doğu Kolunu Çektiği An Hoppp İtalya
6 saatte bile değişimler oluyor ve olacak da o yüzden kasmadan takibe devam
Sinan abinin dediği tarihler boş geçmez İnşaALLAH
-20 mi olur-36 mı olur -16 mı gelir sabredelim model takibi yapalım mjo efendiyi de izleyelim
Sinan 3. Fazda Pek Takılmazsa Sevinirim Şöyle 5. Faza Geçse İyi Olur Tabiki AO Ve NAO’nun Aşırı Pozitif Seyrinide Bırakması Gerekiyor Başkan😊
Biraz Formun Reklamını Yapayım🤪🤪
Sinan 3. Fazda Pek Takılmazsa Sevinirim Şöyle 5. Faza Geçse İyi Olur Tabiki AO Ve NAO’nun Aşırı Pozitif Seyrinide Bırakması Gerekiyor
Bugün Şubat 6
Bahsettiğim tarihe çok var
Ozaman sinan Abi 20 gün daha boş geçecek
Ozaman sinan Abi 20 gün daha boş geçecek
Bir şeyler olur herhalde Genel anlamda İstanbul boş geçer fakat vakti zamanı gelince
ECMWF Paylaşımı Bendeydi Sanırım🤪🤪
Demekki neymiş vardır bir bildiği
Hocam gerçekten helal olsun siz 1 ay evvel şubat ın son haftasını işaret etmiştiniz. İki gün evvel Bünyamin Sürmeli de son haftayı işaret etti. Şimdi modellere bakıyorum işaret fişeğini ateşlemiş bu görüntüler inşallah artarak devam eder.
Gefs’in Senaryolarına Baktım Güzel Senaryolar Oluşmaya Başlamış😉😉