- Resmi Gönderi
Eline sağlık OsmanErdem hocam.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık OsmanErdem hocam.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler.
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir. Sabrettik istediğimizi alacağız inşallah. Sonraki güncellemede tüm bölgelerin memnun olması dileğiyle iyi geceler.
Eline sağlık OsmanErdem hocam.. Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler.
Teşekkür ederim hocam😊 iyi geceler
OsmanErdem ustat yoruluyorsun bizler icin gunlerdir. tesekkur ediyorum bende kendim ve tum arkadaslarim adina. saolasin
ECMWF Sistemi Ne Zaman Gösterecek Ayın 17 Demi Yoksa ?
ECMWF Sistemi Ne Zaman Gösterecek Ayın 17 Demi Yoksa ?
Çarşamba günü gösterir Perşembe günü daha net bir gösterir hafta sonuda gücünü konuşuruz bence ☺️🤩
Gfs yine çöp çıktı oglen
The content cannot be displayed because it is no longer available. Öğlen güncellemesi gfs diagramı 25 inden sonra -10,-11,-12 senaryolar -6,-9,-10 kumelenme mevcut bakalım neler olacak yarınki Ecmwf güncellemesi umuyorumki sistemi gösterecek bugün yine ucundanda olsa tamamen göstermezde çünkü menzili yetmiyor şuan o sisteme inşAllah busefer olacak gibi
sabah ki
sabah ki
🤦
GEFS diyagramı güncelleme bitişinden 1.30 saat sonra çıkıyor genelde Sibirya T.Y.B(GUGUL)
GEFS diyagramı güncelleme bitişinden 1.30 saat sonra çıkıyor genelde Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Ben bu konuyami atmışım dersten çıktım kafam Allah bullah kusura bakmayın
Bir aksilik olmazsa;
00Z 09.35
06Z 15.35
12Z 21.35
18Z 03.35
25 ~ 35 arası
İstersen GEFS senaryolarından kontrol edebilirsin, herhangi bir senaryo 384. saate gelince çıkıyor diyagram
Bu Akşam ve Gece Takibe Değer GFS
Akşama bakalım
Gece mezosiklon vermiş model Karadenize