- Resmi Gönderi
Whisper dayı eline sağlık👏 herşey olabilir. Bi bakmışsın bir sonra ki sistemde ülke sistemi olmuş.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper dayı eline sağlık👏 herşey olabilir. Bi bakmışsın bir sonra ki sistemde ülke sistemi olmuş.
Hayırlı akşamlar arkdaşlar ufukta görünen bir kafkas sistemi var modeller görmeye başladı şuan görünürde orta ve doğu Karadeniz ataklı gözüküyor ancak ülke sistemi olma olsagilida yüksek ull, sistemleri çok Hareketli bir gün başka bir gün başka derler son vakte kadar takip edilmesi gerekir buyrun veriler,
Azor yüksek basıncının blkoja götürme emaresi bile var ❤️ tüm ülkeyi uzun ve yağışlı soğuk bir hafta bizi bekliyor hayırlı olsun kazasız belasız inşaAllah
Akşam güncellemesi bitmiştir..Elime sağlık
Eline emeğine sağlık 👏
sistemimiz yine guclenerek geliyor. onumuzdeki hafta ortasina kadar sarkacak sanirim. bati karadeniz ve marmaranin dogusuda katildi orta dogu karadeniz de nasiplense guneyimiz haric ulke sistemi diyebiliriz kar adina
mart ayi icin cok guzel goruntuler.
Mart ayının son haftalarında bir sistem emaresi daha görünüyor cidden çok soğuk bir döneme giriyoruz belliydi zaten kış boyu güçlü Vortex biyerde patlicakti 18 inden itibaren kopan lob Sibirya üzerine hareket ediyor , kazasız belasız inşaAllah atlatırız arkadaşlar İstanbul'dan kar fotoğrafları bekliyoruz ♥️ daha doğrusu batı kesimlerden bende hafta sonu atarım 🤣🤣
>>>WinteR<<< hocam sen ne diyorsun?
sistemimiz yine guclenerek geliyor. onumuzdeki hafta ortasina kadar sarkacak sanirim. bati karadeniz ve marmaranin dogusuda katildi orta dogu karadeniz de nasiplense guneyimiz haric ulke sistemi diyebiliriz kar adina
mart ayi icin cok guzel goruntuler.
Hocam bölgecilik gibi olacak ama ben ülke sistemi lafınıza maalesef katılamayacagım. Sistem ülkemize hayırlı olsun kazasız belasız berektli olsun fakat çoğu yer kar alırken biz yine izleyeceğiz bu ülke sistemi değil ne yazık ki. Taktir ilahi nasibimiz yokmuş meğer..
Hocam bölgecilik gibi olacak ama ben ülke sistemi lafınıza maalesef katılamayacagım. Sistem ülkemize hayırlı olsun kazasız belasız berektli olsun fakat çoğu yer kar alırken biz yine izleyeceğiz bu ülke sistemi değil ne yazık ki. Taktir ilahi nasibimiz yokmuş meğer..
sizde alacaksiniz yaso ben tahmin edilenden fazla olacagini tahmin ediyorum.
sizde alacaksiniz yaso ben tahmin edilenden fazla olacagini tahmin ediyorum.
Umarım dediğiniz olur 🙏beklentimi her zaman düşük tutuyorum özellikle bu sistem için