- Resmi Gönderi
uzun zamandir yaziliyor ciziliyor ben fikrimi hic beyan etmemistim bu vesileylede goruslerimi siz degerli arkadaslarimla paylasmak istedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturuzun zamandir yaziliyor ciziliyor ben fikrimi hic beyan etmemistim bu vesileylede goruslerimi siz degerli arkadaslarimla paylasmak istedim
uzun zamandir yaziliyor ciziliyor ben fikrimi hic beyan etmemistim bu vesileylede goruslerimi siz degerli arkadaslarimla paylasmak istedim
Eline sağlık teşekkür ederim yazdıkların için.
CFS Kasım ayında 3 4 günlük ülke sistemi vermiş 😎
CFS Kasım ayında 3 4 günlük ülke sistemi vermiş 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Öğretmenlere hediye 😆
Bu sefer Ekim sürprizi. İstanbul için sınır olabilir de. Trakya için ideal
Ecmwf mükemmel çıktı vermiş. Buyurun
Kuru soğuk
Controlde benzer görüntü vermiş
bölgesel rüzgarların kuvvetlenmesinden dolayı eylül ayındaki soğuma daha çok karadenize ve doğu bölgelere yarar
Bu sefer geliyor gibi, yüksek basınç serin havayı yukarı
Erkenci davranarak, ecmwf çok iyi çıkacak diliyorum. Belli baksanıza.
Ciddi bir soğuk beklemek hayalcilik olur şu görüntülerde. Hatta Eylül 10 dan sonra sıcak dalga da vurabilir. Ne uzun kolu. Twitterdaki isimlere falan takılmayın derim
ayrıntıyı fark eden var mı
Eren o neymiş öyle? Kasırga?