Çok kötü biz Marmaralılar için.👎
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Çok kötü biz Marmaralılar için.👎
He zaten bire bir gelir sende kötü dedin şimdiden
-
He zaten bire bir gelir sende kötü dedin şimdiden
sinan abi ocak şubat ayı uykusuz gecelere merhaba diyelimmi şimdidden :D
-
ben sadece snoptikleri atıyorum arkadaşlar o bu gelecek demiyorum zaten geçrekleşmesi zor uzun süreli tahminler 42 saat içinde olan hava sistemi değişiyor birde bunlamı kıyaslıyoruz Tek temenim umarım tüm yurdumuzu sevindirecek bir kış olur batıdan doğusuna kuzeyinden güneyine iç kesmine kazasız belasız Amin "Kün Fe Yekün" - o ol der olur
-
- Resmi Gönderi
sinan abi ocak şubat ayı uykusuz gecelere merhaba diyelimmi şimdidden :D
Ben ufak çaplı bir şeyler yazdım kış için
Uykusuzda kalınırdı ben uykusuzluğa dayanamıyorum uyumam gerekiyor
-
Abim sence bu sene efsane kışlar arasına girer mi
-
İyi sen uyurken biz kar yağışı izleriz 🤣 veri takibi yaparız her neyse kasım ayından itibaren bu konuya sürekli gunceleme atabilirim zaman buldukca yavaştan hazırlanalım dimi
-
- Resmi Gönderi
Abim sence bu sene efsane kışlar arasına girer mi
Çok erken puanlama için
-
Çok erken puanlama için
Sende bu sene umutsuzsun abi belli kötü geçicek
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. SSW varmiydi görüntüde
-
- Resmi Gönderi
SSW varmiydi görüntüde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bunu açıklarmısın bide kardeşim anlamayan arkadaşlarımız vardır şahsen bende anlamıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Bunu açıklarmısın bide kardeşim anlamayan arkadaşlarımız vardır şahsen bende anlamıyorum.
Zonal rüzgar düşüşü olmuş yanı belki serin atak oluşur
-
- ECMWF - Akşam Güncellemesi Başlamıştır -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -