Ecmwf daha iyi gelmiş batılı. İstanbul başta olmak üzere Marmara için güzel gelmiş. İzobarlar sistemin akıbetini belirleyecek.
Ve hiç bir şey şuan garanti değil daha fazlası olabilir de tamamen yok olabilir de.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf daha iyi gelmiş batılı. İstanbul başta olmak üzere Marmara için güzel gelmiş. İzobarlar sistemin akıbetini belirleyecek.
Ve hiç bir şey şuan garanti değil daha fazlası olabilir de tamamen yok olabilir de.
Ecmwf daha iyi gelmiş batılı. İstanbul başta olmak üzere Marmara için güzel gelmiş. İzobarlar sistemin akıbetini belirleyecek.
Hocam bu kadar güçlü soğukların ülkemize gelmese bile kırıntısı bile etkiler diye düşünüyorum. Şu an baktığımızda Avrupa bir tık önde duruyor ama zaman fazla değişir daha. Akşam ecmwf çıktısı bana biraz daha gerçekçi geldi. Daha batılı sokuluyor gfs gibi geleceğini düşünmüyorum. Bu konuda bizleri aydınlatır mısınz ? Ecmwf mi gfs mi daha olumlu duruyor
İnşallah gfs gibi gelir
Almanya Polonya civarındaki o ufak AB sistemin kaderini etkiler bence. Ülkemize ECMWF'nin çıktısı gibi daha batılı ve daha kırılmış soğuklarla girmesi daha olası duruyor. Fakat ona rağmen güçlü bir soğuk çekirdek var. Ama Sibirya Atlantik salınımlarına bakmadan pat diye bodoslama da inebilir İskandinav desteğiyle emin konuşamıyorum o yüzden ...
Almanya Polonya civarındaki o ufak AB sistemin kaderini etkiler bence. Ülkemize ECMWF'nin çıktısı gibi daha batılı ve daha kırılmış soğuklarla girmesi daha olası duruyor. Fakat ona rağmen güçlü bir soğuk çekirdek var. Ama Sibirya Atlantik salınımlarına bakmadan pat diye bodoslama da inebilir İskandinav desteğiyle emin konuşamıyorum o yüzden ...
Sistemim kaderi çoktan belli bakalım bu sene ters köşe olacak mıyım bu sefer.
Geçen seneden alacağın var .
Sistemim kaderi çoktan belli bakalım bu sene ters köşe olacak mıyım bu sefer.
Geçen seneden alacağın var .
Eyvallah başkan. Vesselam
Paylaşım yapabilecek yok mu ?
Gfs Gece Güncellemesi Başlamıştır Ya Bismillah
24
48
72
Haydi Bismillah Polis01
Şimdiden teşekkürler
96
Biri Devam Edebilir Mi İşteyim Anons Geldi😀
Biri Devam Edebilir Mi İşteyim Anons Geldi😀