312
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
324
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
En azından yağışlar güzel
-
336
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam Güncellemesini Burda Bitiriyorum. Takip Eden Herkese Teşekkürler 😊👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık 👏👏
-
Eline emeğine sağlık 👏👏
Zonguldakli67 Teşekkür Ederim 😊
-
Emeğinize sağlık hocam
-
Emeğinize sağlık hocam
Semih Ö. Teşekkür Ederim 😊
-
Eline sağlık Polis01 👏
-
- Resmi Gönderi
Akşam Güncellemesini Burda Bitiriyorum. Takip Eden Herkese Teşekkürler 😊👏🏻
Eline sağlık abim.
Takip için yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
-
-
Ecmwf bende inşallah 😎⏳
-
Eline sağlık abim.
Neler olur daha neler..
Whisper Teşekkür Ederim. Bu Köprünün Altından Çok Sular Akar 😊
-
-İskandinav yükseği üzerimize çok yattı.
-En önemlisi kutup yükseği desteği yok.
- İskandinav yükseği kuzeyinde parazit alçak basınçların ortaya çıkması.
- azorun olmaması gereken yerden şiddetli boy göstermesi.
Özetlemek gerekirse model 180 saatlere kadar üzerimeze baskı uygulayan İskandinav yükseğini göstermiş. Sonrasında İskandinav yükseğinin kuzey güney olarak dikey haraket alması ile soguklara güzel bir iniş kanalı yapıyor. Devamında ise İskandinav tepesinde parazit alçakların oluşması ile İskandinav yükseğine baskı kuruyor. Biraz daha dogulu hal almasını sağlıyor. Ull uzun bir bölüm kırım etrafında gücünü gösterdikten sonra tekrardan dogrulama hareketini yapıyor.
Son yazımda da yazdım hiç birşey garanti değil azı da olabilir çogu da takip edelim.
-