Yağışlarımız var en azından tabi bol bol güneş de olacak, ayın 19'u itibariyle bu sancılı süreç geçer diye umutluyum. Bu devran böyle SÜRMEZ
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Bu böyle gider..Bugünlük bu kadar olsun.Beğeniler için teşekkür ediyorum.İyi geceler
-
- Resmi Gönderi
Bu böyle gider..Bugünlük bu kadar olsun.Beğeniler için teşekkür ediyorum.İyi geceler
Eline sağlık Saadet , takip, beğeni ve yorum eden arkadaşlara teşekkürler
-
Ellerine sağlık, teşekkürler Saadet 🌸 İyi geceler herkese 🖐️ Geceniz güzel olsun..
-
Tamam sadette model paylaşmaya başladığına göre bende aranıza katılıyorum. 😎
-
Tamam sadette model paylaşmaya başladığına göre bende aranıza katılıyorum. 😎
Geç bile kaldın geçç neyse affettim 🤭
-
Modellere bir kaç gün daha verin kendilerine gelecekler heleki 14-15 aralıktan sonraki çıkan çıktılar daha güzel olacak endekslerde negatiften pozitife çıkış var o sırada sistem alabiliriz takibe devam 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağışta olmasa napardık 🤧
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
--
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
--
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim tahmini ilk görüntüleme cfs den gelmiş
Hadi bakalım hayırlısı
İnşaALLAH yer gök beyaz olacak
-
Bilgisayara gecebilirsem ben yapabilirim akşam güncellemesini veya yapacak arkadaş olursa bekliyoruz.
-
Bilgisayara gecebilirsem ben yapabilirim akşam güncellemesini veya yapacak arkadaş olursa bekliyoruz.
bende
-
-
-