TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ..
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
-
Teşekkürler Sinan abi, hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Eline emeğine sağlık Yasin71
-
Eline emeğine sağlık Yasin71
teşekkürler dayım, iyi akşamlar olsun
-
Bu sezon model paylaşamayacak olmak beni çok üzüyor 😓
Bilgisayarım bozuldu malum fiyatlarda bu durumdayken indirim kovalamak şart
-
- Resmi Gönderi
Bu sezon model paylaşamayacak olmak beni çok üzüyor 😓
Bilgisayarım bozuldu malum fiyatlarda bu durumdayken indirim kovalamak şart
Ne gibi sorunu var
-
Ne gibi sorunu var
Valla 11 yıllık laptop ne sorunu yok desek yeridir 😀
-
- Resmi Gönderi
Valla 11 yıllık laptop ne sorunu yok desek yeridir 😀
Laptoplar genelde tozdan sıkıntı yaratır veşya ekrandan
-
Öğlen güncellemesinden sonra gece güncellemesi de hiç iç açıcı durmuyor, sabah harika soğuklar ve yağış göstermesine rağmen son iki güncellemede resmen Nisan tadında bir sıcaklık üzerinde duruyor. Fazla oynak ve tutarlılığı yüksek değil. Saatlik güncellemeler bile birbirinden epey ayrı. Yılbaşına karlı girsek çok süper olur aslında ama bakalım, sabır gerek tabi. Ama en azından tüm Aralık ayımızın ilkbahar gibi geçmesini telafi edecek bir sistem gelmeli.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kötü bize yaramaz bu
-
Kötü bize yaramaz bu
Bu hali orta ve doğu karadenize yarar evet, haliyle bana da yarar
-
Ecm bir deneme yapacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ab girdi araya hızlı bir geçiş olacak gibi
-