ilerisinde de yine kar verdi bu arada niye gerek duymadın
sen paylaş o zaman gerek duyduysanız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturilerisinde de yine kar verdi bu arada niye gerek duymadın
sen paylaş o zaman gerek duyduysanız
Whisper dayı eline sağlık ben tamamlardım ama bırakmamın sebebi ana fikir bizim icin önemli olan göreceğimizi gördük, kapatmak istedim. Hayır saatlerce paylaşım yapıyoruz, beğeni atmaz emeğe saygısı olmayan kişi çıkıp da bana böyle bir mummele de bulunamaz.. İyi geceler diliyorum
Whisper dayı eline sağlık ben tamamlardım ama bırakmamın sebebi ana fikir bizim icin önemli olan göreceğimizi gördük, kapatmak istedim. Hayır saatlerce paylaşım yapıyoruz, beğeni atmaz emeğe saygısı olmayan kişi çıkıp da bana böyle bir mummele de bulunamaz.. İyi geceler diliyorum
Takma kafana... saygısızlık yaptıkları burada beraber model takibi yapalım diye atıyoruz model fotoğraflarını istesek kendimizde bakabiliyoruz adı üstüne yorumlama sohbeti burası! iyi geceler tekrardan Yasin71 Allah rahatlık versin
Takma kafana... saygısızlık yaptıkları burada beraber model takibi yapalım diye atıyoruz model fotoğraflarını istesek kendimizde bakabiliyoruz adı üstüne yorumlama sohbeti burası! iyi geceler tekrardan Yasin71 Allah rahatlık versin
teşekkürler abi iyi geceler
Bir çok senaryoda sistem vermiş gefs
Bakalım azor boşluğa girebilecek mi
İzlanda baskılamazsa şow başlar
Azor yükselmeye başladı
İzlanda bir karışma len Dur olduğun yerde 😅
İskandinav bölgesinde basınç yükseliyor yanlış yorumlamıyorsam 1040
İzlanda çomak sokacak gibi
2.yukselisi bekeyin