Haydi be godzilla şaşırt bizi de gelsin şu tarihi kutup soğukları
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Yemin ederim Whisper abdestli adamsın abi, biz atsak fiyasko olurdu. İndirdin efsane sistemi
-
162_166709_whatsapp-image-2021-01-18-at-17.21.53.jpg
Az kaldı bu görüntülere
-
🆕🎄🎅🏂❄️☃️
-
- Resmi Gönderi
-
modellerde 2 farklı soğuk türü sistem mevcut.-32 lık çekirdekten önce İskandinav yükseği erkenci davranarak dikey iniş veriyor. Azorun konumu çok iyi fakat bu sistem için erken konuşmak mantıklı olmaz. Gelişen sistem kutup soğukları olduğundan siklonik bir sistem değildir.bu sistemden en çok etkilenecek yerler karadeniz kıyı şeriti ve marmaradır.onun haricinde ise iç ve doğu kesim yağışsız kuru soğuk ile mücadele edecek.( belki bir vortkes olayı olursa bundan etkilenebilirler.)
Onun haricinde keşke -32 çekirdeğin önü açılmış olsa oradan bir sistem gelmiş olda çok daha iyi olurdu.( tüm bölgeler yağış açısndan)
Sistemin yine söylüyorum ötelenme şansı yüksek ben 10 ocak sonrası için beklentideyim.bu 15 ocak olur 12 ocak olur. Sistemin taşları izlandaya bağlıdır.
-
- Resmi Gönderi
modellerde 2 farklı soğuk türü sistem mevcut.-32 lık çekirdekten önce İskandinav yükseği erkenci davranarak dikey iniş veriyor. Azorun konumu çok iyi fakat bu sistem için erken konuşmak mantıklı olmaz. Gelişen sistem kutup soğukları olduğundan siklonik bir sistem değildir.bu sistemden en çok etkilenecek yerler karadeniz kıyı şeriti ve marmaradır.onun haricinde ise iç ve doğu kesim yağışsız kuru soğuk ile mücadele edecek.( belki bir vortkes olayı olursa bundan etkilenebilirler.)
Onun haricinde keşke -32 çekirdeğin önü açılmış olsa oradan bir sistem gelmiş olda çok daha iyi olurdu.( tüm bölgeler yağış açısndan)
Sistemin yine söylüyorum ötelenme şansı yüksek ben 10 ocak sonrası için beklentideyim.bu 15 ocak olur 12 ocak olur. Sistemin taşları izlandaya bağlıdır.
güncelleme sonunda Akdeniz de ab patladı. İç kesimlerede yarar.
-
Jet akımlarına bakarsak abi arkası var gibi duruyor bu güncelleme için diyorum.
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Control 😎😎
-
- Resmi Gönderi
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Görünen köy kılavuz istemezmiş artık bir şey olacağı belli oldu bunu hem modeller hemde veriler destekliyor hemde diyagram destekliyor Eps kanadı biraz kötü görünüyor o da desteklerse gelme olasılığı çok yükselir sistemin
-