egede ab patlar ülkeye batıdan giriş ve devaminda o top doner durur ulke ustunde neyse ya son saatlere kalinca zevk alamiyorum. Devami gelmiyor. Eline sağlık yaso. Herkese hayırlı geceler ❤
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
3 gündür arkadaşlar 300 lü saatler olsa bile soğuk akışı değişmiyor,daha önce böyle oldu mu hatırlamıyorum. Salı günü en geç carşamba ecmwf de güzel görüntüler yakalarız her şey olumlu gidiyor. Kışımız başlıyor sabrın sonu selamet..
-
Kış bitti diyen güzel ülkemin vatandaşları daha yeni başlıyoruz 😎❄️☃️
-
TAKİP EDEN,BEGENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİ GECELER ARKADAŞLAR
-
3 gündür arkadaşlar 300 lü saatler olsa bile soğuk akışı değişmiyor,daha önce böyle oldu mu hatırlamıyorum. Salı günü en geç carşamba ecmwf de güzel görüntüler yakalarız her şey olumlu gidiyor. Kışımız başlıyor sabrın sonu selamet..
İlk siatemden hala umudum var bakalim sabah nolcak
-
748A9489-FFAF-4348-976C-CC001316AC9D.png
Bu neymiş böyle..
-
Sibirya cayır cayır
-
- Resmi Gönderi
TAKİP EDEN,BEGENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİ GECELER ARKADAŞLAR
Eline emeğine sağlık Yaso..Takip, beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
-
İlk siatemden hala umudum var bakalim sabah nolcak
Benimde hocam
-
Eline emeğine sağlık Yaso..Takip, beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler dayı
-
Vade yaklaştıkça o azorun İtalya'yı etkisi altına alacağını da göreceğiz tüm kollar Türkiye'ye açık olacak 🤣😁 azorun kolları değil sistemin bu arada
-
748A9489-FFAF-4348-976C-CC001316AC9D.png
Bu neymiş böyle..
böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama bu da acaip bişi olur düşünemiyorum
-
- Resmi Gönderi
Güzel güncelleme. Istikrarını bozmadı en azından. E hayırlı geceler olsun arkadaşlar. Sabah ola hayrola
-
böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama bu da acaip bişi olur düşünemiyorum
Artık cephe şeklinde DEK akar üstümüze. Neyse klasik GFS halleri yaşanmazda değil aslında. Herkese iyi geceler. Eline sağlık Yaso Hocam
-
Bu sistem bize iyi gelecek yaralarımızı saracak beyler 😂 o değilde kaç gündür gfs sistem veriyor hiç yaklaşmiyor ya hep son saatlerde sistem
-