Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
ay basindaki soğuma yüzünden sistem gelmeyecekse olmaz ama böyle ya
-
ay basindaki soğuma yüzünden sistem gelmeyecekse olmaz ama böyle ya
Diyagrama göre ay başındaki soğuma aykırı, bu yüzden gelmemesi çok daha yüksek ihtimal.
-
Diyagrama göre ay başındaki soğuma aykırı, bu yüzden gelmemesi çok daha yüksek ihtimal.
Mini sogumanin gelmemesi demi
-
Azor öyle üzerimize yatarsa intihar ederim Allahıma(!) 😂
-
- Resmi Gönderi
Azor öyle üzerimize yatarsa intihar ederim Allahıma(!) 😂
Öyle bir durum olmaz
İnşaALLAH
-
GFS Her güncelleme de daha çok şeyler deneyecek o yüzden ortalamaya bakmak daha doğru bir güncelleme de oo diğerinde yoo olabiliyor ki 5 günlük sürede bile çok takla atabiliyor ECMWF Önemli bir faktör onun da saatinin gelmesini bekleyeceğiz Sitede Uzman Yorumcuları Takip Etmenizi Öneririm
-
Mini sogumanin gelmemesi demi
evt
-
Öyle bir durum olmaz
İnşaALLAH
Olmayacak inşallah çünkü baya heveslenmiştik sistemin seyri akıbeti 30 31 aralıkta belli olur gücüde 3-4 ocak gibi belli olur diyorum ben
-
- Resmi Gönderi
Olmayacak inşallah çünkü baya heveslenmiştik sistemin seyri akıbeti 30 31 ocakta belli olur gücüde 3-4 ocak gibi belli olur diyorum ben
çok güzel şeyler diyorsun en doğrusundan
-
- Resmi Gönderi
Ortalama diyor ki rahat olun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
çok güzel şeyler diyorsun en doğrusundan
Vade yaklaştıkça heyecan basıyor vakit geçmek bilmiyor
-
Haydi toplanın Beyler bayanlar ecmwf zamanı 💪
-
- Resmi Gönderi
Haydi toplanın Beyler bayanlar ecmwf zamanı 💪
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -