Kuzey yavaştan toparlanıyor. Kutup yüksegi iş başında Sibirya yüksek termigi de göze çarpıyor
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Ufak bir ull ile bizi oyalıyor
192 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu kısımları acil hızlı geçmemiz lazım. Sistem adına konuşulacak bi durum yok
Hocam tabiki büyük balık önemli ama o tarihler deki yağışa baktığım da iç kesimler ve karadenize sağlam kar veriyor bir kaç güncellemedir yoktu bunun bu gece gelmesi ilerisi için bir tık iyi olabilir diye düşünüyorum.
-
kutup yükseginin bizim tarafımıza doğru bulanan ab oradan çekilmesini beklicez . Sonrasında soğuklar güneye doğru akın edecek
-
- Resmi Gönderi
Hocam tabiki büyük balık önemli ama o tarihler deki yağışa baktığım da iç kesimler ve karadenize sağlam kar veriyor bir kaç güncellemedir yoktu bunun bu gece gelmesi ilerisi için bir tık iyi olabilir diye düşünüyorum.
Devam, fikrinizi yazınız abilerim, >>>WinteR<<< hocam balina peşinde ondan
-
kutup yükseginin bizim tarafımıza doğru bulanan ab oradan çekilmesini beklicez . Sonrasında soğuklar güneye doğru akın edecek
Yine son saatleri bulurmu dersin hocam?
-
Melih kardeş sahil bandina hiç etki etmez . 500h bile boş. İç kesimlere yağış olursa kara cevirir yüksek kesimlerde
-
Yine akşam ile arada çok büyük farklar var. Önümüze hangi senaryo gelirse gelsin çok fazla bağlanmamak gerekir. Artık Ecmwf ile Gfs’nin saat olarak çakışması lazım. Haliyle tek başına Gfs güven vermez.
-
- Resmi Gönderi
Güney doğuyu kara boğdu geçen yılkı Adana Gaziantep yolu kapanır böyle gelirse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sibirya Termik Yüksek basıncı ve kutup yükseği karşımızda bakalım nasıl olacak ilerisi
-
Yine son saatleri bulurmu dersin hocam?
Görecegiz belki hiç gelmeyebilir.yada sıyırıp gidebilir.tam aksine daha dehşet görüntüler çıkabilir. Ben şuan ana fikri öğrenmeye çalışıyorum modellerin.
-
Devam, fikrinizi yazınız abilerim, >>>WinteR<<< hocam balina peşinde ondan
Hepimiz onun peşindeyiz tabiki malum barajlar bu yazı pek kaldırmayabilir hocam ile birlikte balinanın peşindeyiz İnşallah da alıcaz inanıyoruz😊😊
-
Bu sistem kesin gelicek gibi demi yani ocak 2. Hafta sistemi
-
akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece
-
Melih kardeş sahil bandina hiç etki etmez . 500h bile boş. İç kesimlere yağış olursa kara cevirir yüksek kesimlerde
Vallahi bir Ankaralı olarak bize yarıyor diye düşünüyorum 😊
-