Yavaştan dağılıyor. 1005 ilk balonsu ab ler var . Atlantik bölümüne bakmaya gerek yok sistemin adı kutup soğukları. Bu aşağı yukarı belli oldu da bu kutup soğukları çok nazlı en ufak siklona ab gelmiyor kaçıyor kereta
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Bu sistem kesin gelicek gibi demi yani ocak 2. Hafta sistemi
Atmosferde kesinlik diye bir şey yoktur izleyip göreceğiz 😎 ya kestane olacak yada efsane patenet dönüyor ama
-
- Resmi Gönderi
Tam güneydoğu ve doğu iç kesimleri ihya edecek güncelleme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistem kesin gelicek gibi demi yani ocak 2. Hafta sistemi
Kesin diyemeyiz hemen yukarı yazdım en ufak değişim tepemiz seyir etmemize sebep olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kutup yüksegi kanala baskı yapıyor . Sol da 980 MB lzlanda canavarı araya sokulmaya çalışıyor soğuklar aleni bir şekilde kutup bölümü Sibirya tarafına birikmeye başlıyor hadi bismillah
-
şu güncellemelerde kış ayı içerisinde sarı ve tonlarını görmek bir tek beni uyu etmiyor diye düşünüyorum neredeyse üzerimize çökecekler komple 😡😡😡
-
azorun kafa uzatacak yeri yok indiremicek sanırım. Ana fikir belli de şu parazit ab lerin durumu çok kafa karıştırıcı. artık geri kalanını vade yaklaştıkça anlarız
-
- Resmi Gönderi
Azoru görebilen var mı ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Azor su hamleyi yapmasi gerek tam sırası bu aralar
-
beğenmedim güncellemeyi sonlara verir bir şeyler
-
Azoru görebilen var mı ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Balina gibi yatmış uzanmış Avrupa doğru dikine kafa uzatması şart üst İzlanda bağlantısıni kesmesi lazım
-
Azor su hamleyi yapmasi gerek tam sırası bu aralar
Yer mi bıraktılar ya valla can sıkıyor guncellemeler
-
- Resmi Gönderi
Harunsalman sana özel bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harunsalman sana özel bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. güneydoğu şov yapmış
-
Harunsalman sana özel bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim oralar da boş ama teşekkür ederim 😊
-