Soğuklar kanal arıyor İzlanda belası devrede bakalım . Nao notre eğilim olduğu zamanlar su vakit bakalım
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bizim oralar da boş ama teşekkür ederim 😊
Zaten bir güncelkemelik tir sabaha yok olur 😆
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeri değil ama güncel veriler buyrun
-
- Resmi Gönderi
264 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu saatten sonra gfsye güvenim sıfır azor nereye kayboldu ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İzlandadaki ab nin guneyli hareketiyle Azorun alttan kafasini sıkıştırıp ab yi doguya atmasi lazim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeri değil ama güncel veriler buyrun
Nötr e iniyor bu olumlu degil mi
ve bunun ecmwf sini de atabilir misin
-
Sistem 192 saat ile ben kaçıyorum demiş bir sabah saatlerinde 180 -200 arası çok önemli
-
- Resmi Gönderi
Sistem 192 saat ile ben kaçıyorum demiş bir sabah saatlerinde 180 -200 arası çok önemli
72 saatlerde bile farklıydı kelebek etkisi olarak tümünü etkiliyor
-
Modeller ne ise onu gösteriyor sevgili arkadaşlar. Bilim, temennilerden ve hurafelerden bağımsızdır!
-
ao ve nao güzel veriler güzel neden sistem inmiyor
-
Soğuklar kanal arıyor İzlanda belası devrede bakalım . Nao notre eğilim olduğu zamanlar su vakit bakalım
Notr Endeksle alakasi yok guncellemenin ortalamaya bakacam
-
- Resmi Gönderi
Devama gerek varmı 12
-
Evet (5) 42%
-
Hayır (7) 58%
Takip etmek isteyen varsa devam edecem yoksa kapatacağım
-
- Resmi Gönderi
Tekrar indirecek. Ama yine öteledi
-
- Resmi Gönderi
Modeller ne ise onu gösteriyor sevgili arkadaşlar. Bilim, temennilerden ve hurafelerden bağımsızdır!
Çok haklı bir yorum. Teşekkürler ❄️
-