Pehhh 6 saatte bu kadar takla atar mı bir model aynı taklacı güvercin gibi bugün sabah verdiğinde de çöp dedim yine diyorum GFS çöptür. Bende GFS olayım o zaman 6 ocakta kar yağacak hayır pardon pardon güneş açacak yok ya yağmur yağacak 😂😂
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Bunuda kaçırdık bu çok kötü olucak bir daha ne zaman sistem kovalıcaz Ocak bitti
-
Bunuda kaçırdık bu çok kötü olucak bir daha ne zaman sistem kovalıcaz Ocak bitti
Kaçan bişey yok takibe devam ama sana nacizane önerim sabah ve akşam 9dan 10 a kadar model paylaşımı konusunda ol onun harici olma
-
Kaçan bişey yok takibe devam ama sana nacizane önerim sabah ve akşam 9dan 10 a kadar model paylaşımı konusunda ol onun harici olma
Kanka gfsnde istikrar yok ilk sistemi 6 ocakta verdi hatirlarsan hep ileri tarihe attı şimdi vermiyor bile bünyamin hoca da bir şey beklemedigini söylemişti
-
Abooo sistem yok oldu 😁😁😁 arkadaşlar akşamı bekleyin ve gelecek diyagram senaryo çokluğuna bakın şuan o tarihlerde görünen endeksler modellere yansımıyor
-
- Resmi Gönderi
Kanka gfsnde istikrar yok ilk sistemi 6 ocakta verdi hatirlarsan hep ileri tarihe attı şimdi vermiyor bile bünyamin hoca da bir şey beklemedigini söylemişti
Show u gfs yapıyor
-
Sinan Sinan başkanım zaten ona güvenimiz sonsuz Allah'a şükür inşallah gelir valla
-
Gfs de ne zaman istikrar oldu Allah aşkına kaale aldığım bir model bile olamaz asla kanada modeli Gem bile ondan daha iyidir
-
Farklı kişilerin tahminlerini Forum dışı olanların foruma taşımasak iyi olur arkadaşlar, sonuçta tahmin ya tutar ya tutmaz izleyip göreceğiz sn farkıyla bile her şey değişebiliyor bunu unutmayın ve sesizce vadenin yaklaşmasını bekleyin Sinan abi kardan herif loading 💥 sever bu modeller ilk başta bizi ısıtmayı dimi 🤣
-
- Resmi Gönderi
Gfs en sıcak senaryoyu denemiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs en sıcak senaryoyu denemiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mayis ayindan farksiz
-
geçmiş olsun sonbahar bitti doğrudan yaza geçiyoruz ocakta
Yav sen niye ikide birde yok kış bitti yok yaz geldi diye yazıp duruyosunki totemmi yapıyosun anlamadım 😄 bunları sallama konusu var oraya yazabilirsin.
-
Yav sen niye ikide birde yok kış bitti yok yaz geldi diye yazıp duruyosunki totemmi yapıyosun anlamadım 😄 bunları sallama konusu var oraya yazabilirsin.
Eğleniyor işte aklınca yazıp çiziyor
-
Eğleniyor işte aklınca yazıp çiziyor
Hayir eglenmiyorum sadece uzuldugum icin havalar acik ilik ve bulut yok üzülüyoruz kurak ve sicak
-
Hayir eglenmiyorum sadece uzuldugum icin havalar acik ilik ve bulut yok üzülüyoruz kurak ve sicak
Sen kaç yaşındasın kardesim
-