- Resmi Gönderi
güzel değişim aslında İskandinav yb pozisyonu fena değil üzerimizdeki 1015 yerine 1005 olsa daha iyiydi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgüzel değişim aslında İskandinav yb pozisyonu fena değil üzerimizdeki 1015 yerine 1005 olsa daha iyiydi
En azından modeller değişikte olsa bariz sistem emareleri gösteriyor takip edeceğiz.
bariz olan salınım olduğu salınımin bize inmesi için blokaj gerekiyor
izlanda baskın azor set kuramıyor,atlantik dolu, böyle olduğu sürece soğuklar doğu karadenizi selamlar gider
Bu ülkeye soğuk hava gelmesi için küresel ısınmanın olmaması gerekir bu da mümkün değil yani sistem gelmicek
Bu ülkeye soğuk hava gelmesi için küresel ısınmanın olmaması gerekir bu da mümkün değil yani sistem gelmicek
Küresel ısınmayla bi alakası yok sadece basınç dizilimi hepsi bu.Ona bakarsan 2017 de ve geçen senede küresel ısınma vardı ama sonuç efsanevi bir kış.
Model yorumlamasini bilen adam nasıl hemen yorumluyor gözümden kaçmış👏 orada ki yb ab leri doguya veya güneye gönderdiginden kötü ecmwf de bu yb yok buda iyi yani.
2 3 gün önceki bir güncellemede buna dikkat çekmiştim hala çözememiş ikiside. Yanlış anlaşılmasın hala çözemediklerini belirtmek için yazdım
Sadece İzmir deseydin katilirdim
Daha Çok GösterDeğişim elbette olabilir ve ben hala mutabık olduklarını düşünmüyorum 72. saatte bile.
GFS grönland üzerinde 1035’lik bir yb verirken;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF’in aynı saattinde grönland ybden eser yok desek yeridir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bilmiyorum ne kadar doğru bir yorumlama hocalarımın taktirine bırakıyorum.
Günler o kadar benzer gidiyorki dün yazdığım şeyi 2 3 gün önce zannetmişim 😅
Sinir bozucu bir durum. Israrla vermiyorlar. Yapacak bi şey yok!
Sinir bozucu bir durum. Israrla vermiyorlar. Yapacak bi şey yok
Güzellikle vermiyorlarsa bizde zorla alırız.
Varmı paylaşacak bir arkadaşımız
Varmı paylaşacak bir arkadaşımız
@Karsevdalisi34 Salih telefonuna tek tek indirip paylaş şunu hadi bakayım sistemi sen indirceksin inanıyorum gfs metociel girip europe lcc seç onu indir sonra temp 850 hpa indir 12h aralıklarla paylaşsan olur