Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
İzlanda baskısı önümüzdeki günlerde gram gram azalarak daha olumlu çıktılar en azından İcon’a benzer çıktılar görebiliriz.
Bu iş daha bitmedi. Eğer İcon ısrar ediyorsa vardır bir iş.
-
- Resmi Gönderi
Kuzey iç kesimler kar yağışlı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gfs güzel gidiyor.
-
Gıdım gıdım düzelerek devam eder inşallah
-
Kuzey iç kesimler kar yağışlı
yağış haritası atmaya gerek duymadım 3 gün kala bileyi bırak 1 gün kala bile değişebiliyor diye ama isterseniz atarım
-
- Resmi Gönderi
yağış haritası atmaya gerek duymadım 3 gün kala bileyi bırak 1 gün kala bile değişebiliyor diye ama isterseniz atarım
Sistemin etkileri bakımından attım sana kalmış zorlanmicaksan atabilirsin
-
Yağış haritasına hiç gerek yok. Sistemi kesinleştirirsek yağış kısmına hafta içi bakarız hocam
-
Çok güzel güncelleme
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistem girişini yaptı 😌
-
- Resmi Gönderi
Şu İzlanda Biraz Rahat Dursa Birde Asor Biraz Dirayetli Olsa Neler Neler İnecekte Her Şey Pamuk İpliğine Bağlı Her An Her Şey Olabilir
-
Bişeye dikkat çekmek istiyorum salınım 6 ocakta Sinan sistem yok diyenler utanır mı sanmam öyle ya da böyle bı hareketlilik var ortada hiçbirsey yokken bile adam çıkıp ben netim diyiyorsa demekki varmış bir bildiği 👏
-
🚂🚋🚃🚋🚃🚋🚃 sistem böyle geliyor 😂😂
-
- Resmi Gönderi
Şimdi diyagram önemli destek gelirse ortalık karışır
-
- Resmi Gönderi
Azor bir atak daha denecek ikinci sistem için
-