- Resmi Gönderi
Halen değişiklikler mevcut sinoptikte. Bakalım yukarıya el verebilecek mi? Verirse ayın 9-10'u gibi sistem indirebilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHalen değişiklikler mevcut sinoptikte. Bakalım yukarıya el verebilecek mi? Verirse ayın 9-10'u gibi sistem indirebilir
izlandanın yanında bize avucumuzu yalamak düşüyor
Bu İzlanda'nın kulaklarının dibine bir inecen çat çat......
Halen değişiklikler mevcut sinoptikte. Bakalım yukarıya el verebilecek mi? Verirse ayın 9-10'u gibi sistem indirebilir
144 saatlik bir vade söz konusu 114 e kadar gelen geldi şuanda yoksa daha değişeceğini sanmıyorum 2 gündür aynı görüntüye sahibiz
İzlanda maşallah kalenin önüne otobüs çekmiş gibi😬
Bi kurtuluş savasi da izlandaya vercez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Azor bi tik yukselse olcak ama yok
izlandanın yanında bize avucumuzu yalamak düşüyor
Sadece izlandalık bir durum yoktur. kutup yüksegi İskandinav yüksegine desteğini 70 saate kadar destek vermekte olayın kopma noktası olsa gerek 70 li saatlerden sonra kutup yüksegi desteği kesilmeye başlıyor. Ve bariz 84 saatlik modele bakınca direkt anlıyoruz. Ara koridora çok fırsat verdi araya İskandinav yüksegi de girebilirdi azor da . Fakat destekler kırılınca olmuyor
Nedense son 15 gündür boşu boşuna takip yapıyoruz gibi hissediyorum. gfs yerine ukmo gefs ye baksak mutlu olurduk. gfs 6 saat mutluluk veriyor akşamına üzüyor
144 saatlik bir vade söz konusu 114 e kadar gelen geldi şuanda yoksa daha değişeceğini sanmıyorum 2 gündür aynı görüntüye sahibiz
Konu o değil! Değişen ufak tefek olaylar ilerleyen günlerde kaderimizi belirleyecek
İZLANDALIK DURUM YOK. SADECE HER YORUM DA O BÖLGEYE TACİZ EDİCİ MESAJLAR YAZMAYIN OLAYIN ASIL BAŞ KAHRAMANI DESTEĞİNİ ZAMANSIZ CEKİYOR.
Konu o değil! Değişen ufak tefek olaylar ilerleyen günlerde kaderimizi belirleyecek
Ben bu işlerden pek anlamam abi bildiğim kadarı ile konusuyorum.