- Resmi Gönderi
Öyle böyle gelmiyor hemde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖyle böyle gelmiyor hemde
1000 lik sayesinde 2017 benzeri izobarlar olabilir.
Bismillahirrahmanirrahim süreklilik çok önemi Allah'ım utandırma
Ya şu izlanda devasa soğuklar varken şişiyo böyle kıytırık(buna da şükür) soğuklar varken nasıl sakin kalıyo anlamadım.Garezin mi var bize ey izlanda!!! Tepemizde adam akıllı soğuk yokken sistem ne güzel iniyo ya zamanlamaya bak
Ya şu izlanda devasa soğuklar varken şişiyo böyle kıytırık(buna da şükür) soğuklar varken nasıl sakin kalıyo anlamadım.Garezin mi var bize ey izlanda!!! Tepemizde adam akıllı soğuk yokken sistem ne güzel iniyo ya zamanlamaya bak
Gerek yok -10 -12 ye razıyım ben yağış olsun yeter
hala ab patlatan deniz yok çıldırmalık
İskandinav yb gücünü korumalı azor alttan destek vermeli. İskandinav yb kutup yuksekligine kollarını atmali
Gerek yok -10 -12 ye razıyım ben yağış olsun yeter
Evet bi konuda haklısın gereğinden fazla soğuk iyi olmaz havayı kurutur ama şimdi o devasa soğuklar ülkemize akıp sıcak denizlerde alçak basınçlar patlattığını düşünsene vs ayrıca sımsıcak karadeniz üzerine -42 °C 500 hpa soğuklarının gelipte yaptığı dekler ve oluşabilecek vorteksler...
Allah'ım utandırma kaç saat burda tek başıma paylaşım yaptım umarım süreklilik verirsin Allah'ım inşALLAH
Evet bi konuda haklısın gereğinden fazla soğuk iyi olmaz havayı kurutur ama şimdi o devasa soğuklar ülkemize akıp sıcak denizlerde alçak basınçlar patlattığını düşünsene vs ayrıca sımsıcak karadeniz üzerine -42 °C 500 hpa soğuklarının gelipte yaptığı dekler ve oluşabilecek vorteksler...
Haklısın ama kaçan kaçtı artık yenisine odaklanmak lazım azına razı olmayan çoğunu bulamaz ben -10 -12 ye razıyım çünkü gitti artık benim hala umudum var 8 i için son saate kadar beklicem ama
Yuhh dek bandına bak 😂