Karadenizz bu görüntüde sahil +45 cm üzeri görür 🥶🥶🥶🥶
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Eren sence böyle bir sistem oluşma şansı var mı endeksler falan durum ne?
-
- Resmi Gönderi
Eren sence böyle bir sistem oluşma şansı var mı endeksler falan durum ne?
Ben şahsen bekliyorum kış tahminimde belirttim ocak son hafta hareketli geçebilir diye ama bu görüntü kesin gelir diyemem.
-
- Resmi Gönderi
Temennim Ülke Sistemi Olması Yönünde🤲🏻🤲🏻
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben şahsen bekliyorum kış tahminimde belirttim ocak son hafta hareketli geçebilir diye ama bu görüntü kesin gelir diyemem.
Kesinlik diye bişey asla olmaz zaten 3 gün kala bile oynaklık yapıyor modeller
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncellemenin sonuna geldik 228 saate kadar kendi başıma getirdiğim bu güncellemenin sonunun böyle biteceğini asla tahmin etmezdim hatta 240 ta bırakmayı düşünüyordum ama neler oldu neler. Umarım AB patlar İzmir bile faydalanır ve İnşALLAH süreklilik olur. Allah utandırmasın. Yorumlayan beğeni atan herkese teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum. HS AİLESİ
-
- Resmi Gönderi
Gokhan6167 eline emeğine sağlık.
Hayirlisi olsun inşaallah, bekleriz bakalım.
Biz geç kaldık ama sana eşlik eden arkadaşlara teşekkürler
-
Akşam 18.30’a kadar bakıp bakıp seviniriz artık
-
Elina sağlık Gokhan6167
-
Akşam 18.30’a kadar bakıp bakıp seviniriz artık
Olsun bu görüntüleri görmekte güzel
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık kardeşim kusura bakma gelemedik iş güç koşturmaca son 96 kadar pek inanamıyorum artık akşama ne çıkacak bakalım
-
- Resmi Gönderi
Akşama değişeceğinin ispatı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşama değişeceğinin ispatı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yesil çizgiden dolayim8
-
Gokhan6167 eşlik edemedik sana eline emeğine sağlık 👏 umarım süreklilik arz eder ve yolumuza devam ederiz.
-