Bariz soğuk çıktı
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kusursuz umarım şöyle bi sistem kaparız
-
GFS bizi mi takip ediyor 15-20 ocak demiştim bugün modele yansıttı
-
- Resmi Gönderi
GFS bizi mi takip ediyor 15-20 ocak demiştim bugün modele yansıttı
Tabikide takip eder sizleri yoksa sistem verir mi
-
Başta güzelleşip sonda bozacaksa tam tersini yapsın en azında kar yağar
-
Ecmwf ayın 14 üne kadar gösteriyor gelsin oralara bide onu görelim yani pazar veya pazartesi günü
-
- Resmi Gönderi
Yağışlarda düzelme var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben sinan abinin tahminine doğrudan katılıyorum, ocak ayını kapatanlardanım. Önceden yazmak istemedim moral düşürmemek için ama sinan abinin tahminden sonra emin oldum
-
- Resmi Gönderi
Ben sinan abinin tahminine doğrudan katılıyorum, ocak ayını kapatanlardanım. Önceden yazmak istemedim moral düşürmemek için ama sinan abinin tahminden sonra emin oldum
Büyük ihtimalle-36 ları görüceğiz aynen bu şekilde kaçan -4 ler ile yetineceğiz
Konu açıcam
-
Ocak ayında ben bir sistem bekliyorum en az bakalım
-
- Resmi Gönderi
Ocak ayında ben bir sistem bekliyorum en az bakalım
Abd ye iniş var gene ay sonu na doğru fenalılk
-
Bence ayın 17 18 inde bir soğuk inişi olacak çünkü azorun konumlanması harika ama bu soğuğun gücü kuvveti ne olur bilinmez hayırlısı olsun bakalım
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar şahsi tahminlerinizi ilgili konulara yapalım burada sadace model takibi ve yorumlama yapalım
-
- Resmi Gönderi
Öğlen bize şimdi Avrupa'ya gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Öğlen bize şimdi Avrupa'ya gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normal dir konu açtım ya en son
-