- Resmi Gönderi
Sahutt >>>WinteR<<< Estimator kilbilkil ve tüm iştirak eden arkadaşlara teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt >>>WinteR<<< Estimator kilbilkil ve tüm iştirak eden arkadaşlara teşekkürler
Böyle giderse en mantıklı Şubat ilk hafta sonunu beklemek . Açıkçası bekliyordum bu olayı da ocak sonu Şubat ilk haftasi gibiydi. Şimdi tam tersi olmuş . Veriler değişmiş. Zonal rüzgarı 12 gibi ivme yakalayıp yükseliyor sonra yavaş yavaş ay sonuba kadar iniyor 20 li degerlere
Modelerin özeti önümüzdeki 10 gün boyunca şöyle büyük balık kaçtı. Ardından kutup toparlanma evresine giriyor. Devamında yağışlarımız var 10 ocak gibi güzel . Model sonu ise Amerika Asya kıtasına doğru hamle yapan kutup soğukları var. biz az daha sabır edeceğiz.
Sonunu paylaşmaya gerek duymadım. Değişmesi ümidiyle diyelim. Hayırlı geceler olsun
Modelerin özeti önümüzdeki 10 gün boyunca şöyle büyük balık kaçtı. Ardından kutup toparlanma evresine giriyor. Devamında yağışlarımız var 10 ocak gibi güzel . Model sonu ise Amerika Asya kıtasına doğru hamle yapan kutup soğukları var. biz az daha sabır edeceğiz.
Amerika mi asya mi
6 şubat 2023
Neden model takibi yok
Çünkü hep kötü hocam o yüzden kimse takip etmiyor yani benim düşüncem bu şekilde
Neden model takibi yok
Bir sistem kaçtı herkes kışı kapadı 😂
Çünkü hep kötü hocam o yüzden kimse takip etmiyor yani benim düşüncem bu şekilde
Sen hiç bir futbol takımının yenilgi alınca antrenmanı bıraktığını gördün mü
Lcc hatırlatması.
Lcc hatırlatması.
Eyvallah