Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Kış rezalet en kotu kış bu saatten sonra kar yağmaz diyen arkadaşlar verileri paylaşsinlar bakalım .
-
bir sorum olacak bilgili arkadaşlara, bu -24 ve üstü -36 gibi soğuklar üstümüze gelmesi imkansız mı ? yada neden gelmiyor, tarihte görülmemiş, varmı bir teori veya bilgi acaba.
Soğuklar gelene kadar kırılıyor. Özellikle karadeniz sıcak olduğu zaman bu kırpılma daha fazla oluyor. Kısaca güney enlemler gelen havadan sıcak olduğu için aynı oranda kırpılma yaşatıyor soğuklara, tabii sistemin geliş yönüde etkili bunda ve alçak basınçların derinliği
-
Kutup yükseğine bak
-
Kış rezalet en kotu kış bu saatten sonra kar yağmaz diyen arkadaşlar verileri paylaşsinlar bakalım .
Ben kendi adıma konuştum Eren, kar yağar ama benim önceliğim kar kovalamak değil demek istedim sadece
-
Aynı zamanlar aynı tarihte İtalya kapışması yükleniyor gibi bu modele göre 😂
-
- Resmi Gönderi
Yüksek basınç alanları kuzey yarım küreyi ortadan bölecek herhalde 😂
-
- Resmi Gönderi
Aynı zamanlar aynı tarihte İtalya kapışması yükleniyor gibi bu modele göre 😂
Çöp model bu arada İzlanda atağı kiyilara kar yapmaz model sonuna bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben kışı kapatmadım ama en iyi kış ocakta olur dedim.Tabiki şubat ve martta kış aylarıdır fakat yağan kar güneş yüzünden erir o yüzden pek sevmem.
-
- Resmi Gönderi
Azorun onu açılırsa Sibirya devreye girer
-
Çöp model bu arada İzlanda atağı kiyilara kar yapmaz model sonuna bakalım
Bende model sonunu bekliyorum aynı zaman aynı tarih dedim 1 yıl sonra yani geçen sene 22 ocak 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbulun tüm kışları mart ayında yaşanmış ocakta kar bekleyenler için söylüyorum 2004 1987 1954 1929 ve dahasıda vardır ama en güzel mart ayı bunlarda geçmiş 2004 ü çok güzel hatırlıyorum
-