kutuptakileri indircek sibirya inemez 2. Kez kaçırdık sibiryai
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Böyle devam ederse sibiryayı tersten abd Canada tarafından alacaz sanırım😬
-
- Resmi Gönderi
Hahaha üstat neyin doğum günü Sinan
Sistemin
-
- Resmi Gönderi
kutuptakileri indircek sibirya inemez 2. Kez kaçırdık sibiryai
Acaba bizden mi korkuyor
-
Hahaha üstat neyin doğum günü Sinan
Benim 😂🎉
-
- Resmi Gönderi
Böyle devam ederse sibiryayı tersten abd Canada tarafından alacaz sanırım😬
Güney yarım küreden alıyoruz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O zaman doğum günü kutlu olsun
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim 😂🎉
Yeni gördüm hem sistemin hem sizin de doğum günü kutlu olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim kış çalışma prensibimiz şu şekilde aslında İzlanda Atlantik güneyine iner buradan derinleşerek güney havayı kuzeye taşır.jet akımları ile sıcak soğuk ilişkisi ile kuzeyden kopan soğuklar güney enlemlere taşınır. burda izlandının görevi bu olsa gerek . Fakat modeller son zamanlarda öyle değişik çıkıyor ki izlandının olduğu yerde azor azorun olacağı yerde İzlanda kutup desen ayrışma çabasında arada. Sadece biz değil dünya geneli bu durumdan oldukça rahatsız.
-
- Resmi Gönderi
Benim 😂🎉
Zamanı vardı daha , erken davrandın Saadet
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Olsun dayı her gün kutluyoruz işte bir şeyler.Fena mı?
-
Zamanı vardı daha , erken davrandın Saadet
Sinan beni kastedmedi mi 😂
-
- Resmi Gönderi
Sinan beni kastedmedi mi 😂
Aslında her gün doğum günü bizlere
-