>>>WinteR<<< pardon hocam aceleyle attim fotoğrafı site ismini sansürlemeyi unuttum
Hatta görmedim bile alttaki yazıyı ecmwf fotoğrafları olduğu için aklıma gelmedi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< pardon hocam aceleyle attim fotoğrafı site ismini sansürlemeyi unuttum
Hatta görmedim bile alttaki yazıyı ecmwf fotoğrafları olduğu için aklıma gelmedi
>>>WinteR<<< pardon hocam aceleyle attim fotoğrafı site ismini sansürlemeyi unuttum
Az dikkat edelim Salih
Modeller de tam 2004 havası modeli görünümü var ama siklon işi bozuyor üstüne İzlanda azoru aşırı baskılıyor. Dikey hareket geleceğine yatay bir görüntü çıkıyor ayrıca kutup Sibirya tarafına yatak yorgan olmuş durumda
Abnin kırıma doğru ilerlemesi çok iyi oldu biraz daha derinleşmesi lazım o zaman işte 2004 yaşarız
buralar karışacak vaziyet alın.
izlanda çok güçlü ama engelleyemeyecek sistem almamızı kuduruk izlanda azor ezdi mi seni ha
Gelelim modele ve bir türlü inmeyen soğuklara bir nebze kendi kendilerine bloke yapıyorlar. Kırmızı ok yönünde İzlandanın geçişi sistem trendini başlatır. Artık soğuklar daha depolu halde daha hızlı bir kanaldan iniş yapacaktır.
Hocam bu benim gugul olmalı hissediyorum geliyor 🤣