- Resmi Gönderi
Geç gördüm,
@Havist bak işte varsa bir şeyler at,yoksa kes stop ediver abim
Eline koluna sağlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeç gördüm,
Eline koluna sağlık
Model sonu çok güzel
384 H mi güzel
Geç gördüm,
Eline koluna sağlık
Teşekkür ederim hocam.
Geloooo mu yoksa??Beklemeye devam.120 saat kalana kadar inanmam.
Yağışın en güzel oldugu anda sıcaklık yetmiyor gfs de
Yağışın en güzel oldugu anda sıcaklık yetmiyor gfs de
Yeter bence sibirya karakterli çünkü.Kıyılar bile şu görüntüde örtülü kar alabilir.
Gecen sene bu sıralar
Daha çok degişir 2004 potansiyeli olduğunu her zaman söylüyorum daha fazlası da olabilir
Güncelleme puanları atılıyor yazmıyorum ama mutlaka atarım..Bazen bir bazen iki defa sonrasına toplar atarım.
Takip edenler Beğeni atmayı ihmal etmeseler paylaşım yapan arkadaşlara yüklü puanlar gider ama beğeni atmak zahmetli olmasa da ihmal ediliyor
Neyse bakalım @Havist eline emeğine sağlık,takip ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
Gfs Grönlandı yine aşırı şişirmiş İzlanda sibiryanın bağlantısını kesiyor. Ayırca aşırı yatık azor aşırı doğulu İskandinav göre soguklar yine çok iyi.
Daha da güzelleşebilmesi için girtte patlayan siklon Akdeniz'e iç Anadolu ya oradan orta Karadenize dogru yükselemesi lazım. Kutup yüksegi desteği kesiyor. Eger azor İskandinav yüksegi ile bileşir ise tek taraflı güçlü soguklara maruz kalırız
Ecmwf güncellemesine randevu yoksa ben aldım, 21:00 da herkesi bekliyorum. Artık hareketlenelim biraz sinerji hadi 😎
Ecmwf güncellemesine randevu yoksa ben aldım, 21:00 da herkesi bekliyorum. Artık hareketlenelim biraz sinerji hadi 😎
Var hocam. İsterseniz birlikte paylaşalım. Başlangıcı benim sonrası sizde olsun. Yasin71
Var hocam. İsterseniz birlikte paylaşalım. Başlangıcı benim sonrası sizde olsun. Yasin71
Tamam olur kardeşim açılışı yap o zaman 🙂