- Resmi Gönderi
Sistemin yönü şimdilik İtalya gibi fakat Karadeniz de ab iş yapar kafa karışıklığı gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin yönü şimdilik İtalya gibi fakat Karadeniz de ab iş yapar kafa karışıklığı gibi
Doğu Karadeniz için biraz erken
Şubatta iyi olur mu diyon hocam o zaman
Sistemin yönü şimdilik İtalya gibi fakat Karadeniz de ab iş yapar kafa karışıklığı gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. [attach='69512','none','false'][/attach.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ekleme yapıyorum iskandinav da yb yok 240 var gibi pozisyon da değil kutup ile azor arasınsa düşük basınçlar mevcut işaret yapamıyorum anlarsınız diye yazıyorum
500 ph soğukların yönü çekiyor
192 . Saatteki görünüm işi bozuyor zaten
kar olasılığı çok daha yükseldi orası kesin abi
Sinan abim Ocak ayında kar beklemiyorum demişti yanılma ihtimali git gide artıyor 😂😉😉
Aşka geldim
192 de kıyı Ege de sel riski var
Sinan hocam Şubat'ta kar yok diyin efsane kar sistemi gelir hocam😂. Tabi ki şaka hocam . Hocam tahminleriniz gayet iyi.
kar olasılığı çok daha yükseldi orası kesin abi
Sinan abim Ocak ayında kar beklemiyorum demişti yanılma ihtimali git gide artıyor 😂😉😉
Sahil kesimlerine Kar Bekliyorum model konusuna hareketlilik getiriyorum
Efsane diyince gözler mor ları arar
Azor şişerse ?
Azor şişerse Başlangıcı -0 olan data verilerini -5 den girer NAOO
Azor şişerse, o sistem efsaneye evrilir benim görüşüm böyle takip edelim bakalım
Azor şişerse, o sistem efsaneye evrilir benim görüşüm böyle takip edelim bakalım
Yukarıda yazdığım olur ve ne olur en az 2-5 gün Tarihte gerileme olur namı diğer öteleme
Yukarıda yazdığım olur ve ne olur en az 2-5 gün Tarihte gerileme olur namı diğer öteleme
Peki Başkanım.