- Resmi Gönderi
Son saatler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon saatler
Eline sağlık Whisper dayı
Ben çok sevdim güzel güncelleme, Şubat başı loading.. italya riski 216 da kalktı ortadan sanmıyorum olumsuz durum olacağını Whisper eline emeğine sağlık dayı 👏
GFS
ECMWF
İki model ana fikir olarak benzer Gfs bariz daha iyi ama buradan her türlü ülkeye ekmek çıkar. Kuzey kıyılar olarak 1 günlük kara benzer şeyler görebilirsek bu polar atak görevini benim için tamamlamış olur.
Ben anlamadığım 1980 2000 arası her kış 3 5 kere az çok yağardı şimdi ne oldu yayalar harici kar yok görmek mümkün değil sibirya daki soğuk gene aynı soğuk ama ozaman lar hep ülkemize düzenli inerdi ne olduda şimdi oradaki soğuk inmiyor anlamadım gitti...
Havaların böyle gitme sebebini artık başka şeylerde aramaya başladık. Rabbim en iyisini bilir. Fakat insanoğlu her zaman ki gibi kendi sınırlarını aşmaya çalışıyor hatta aşıyor. Geçen sene bu zamanlar hemen komşu ülkelerimiz Rusya ve Ukrayna arasında savaş başlamış ve halen yine ufak ufak da olsa devam etmekte. Savaşla birlikte insanlar kendilerine göre bir takım yaptırımlar bir takım tavırlar almaya başladı. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Amerika ya kadar dayanan bu çekişme enerji krizlerini de peşe peşe getirdi.
Herkes bu sene Avrupa donacak Avrupa enerjisiz kalacak derken ve bu sorunlar içinde en önemli faktör Rusya ülkesinin vana kapatma kararı ile Avrupa kara kara düşünür oldu.Fakat ne hikmetse sonbahardan bu zamana kadar avrupa için ciddi anlamda ne soguk ne de kar gördük kar derken soguk anlamıda kar yağışı olmuştur. Ama ciddi bir soguk olmadı. Ve suan ki yaşananlar insanı düşündürmüyor değil. Acaba atmosferi etkileyici müdahaleler yapıldı mı?? Sorusu herkesin aklına geliyor. Özelikle kurak çöl iklimi olan Mekke'de günler süren yağışlar tesadüf değil yapay bulut teknolojisi yapay yagmur teknolojisi devre de.
Acaba diyor insan Avrupa için de haarp olayları yapıldı mı Yada yapılıyor mu. Kış mevsimine girdiğimiz zamandan bu yana 3 kez ciddi kuzey salınımı gördük. Özelikle 6 ocak sistemi. Sistem eridi gitti. Sebebi de Avrupa üzerindeki basınc dizilimleri basınç çeşitliliğinden oluştu.
yapay bulut teknolojisi yapay yagmur teknolojisi devre de.
Yapıyor zaten Suidiler
Ben anlamadığım 1980 2000 arası her kış 3 5 kere az çok yağardı şimdi ne oldu yayalar harici kar yok görmek mümkün değil sibirya daki soğuk gene aynı soğuk ama ozaman lar hep ülkemize düzenli inerdi ne olduda şimdi oradaki soğuk inmiyor anlamadım gitti...
Grönland Blokajı ve Ural yükseği sayesinde bu havalara maruz kaldık.
İnsanlar bilip bilmeden doğal dengeyi bozuyorlar inşallah bunun acısını doğa çıkarır.
Güncelleme başlayınca yine 12_24 ,,,,,,12 saat aralıklarla atalım.
Göze batan yerlerde ustalar gerek görsel ile gerek yorumları ile gidişata yön verirler..
Gfs naz eder nedense, başlamaz bir türlü güncelleme
Gfs naz eder nedense, başlamaz bir türlü güncelleme
Demekki godzilla inecek
Gfs gece güncellemesi başlamıştır
12H