Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Şimdi modeller şu yönde mutabık. Soğuk atak ay sonu şubat ilk günleri iniyor. Soğuğun kuvvetide zaten az çok belli. Kıyılar bu sistemde yağmura odaklansın. Kar rakım işine kalacak büyük ihtimal. Ama yağışları alacak olmamız ülkece çok önemli. Yanı sıra iç kesimlerde de etkili kar yağışları olacak gibi gözüküyor şimdilik. Ardından Nao endeksinin pozitif etkisiyle izlanda hüküm salıyor. Ardından Sinan abinin sistemine doğru yavaş yavaş odaklanırız.
Katılıyorum hocam. Yağmur da çok önemli ama ormanlar ve barajlar zor durumda. Bir an önce kar yağması lazım. İlşallah kar yağar. İzlanda kökenli bu sistem. Şubat ortası ve sonu önemli.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu izlanda böyleyken biz adam akıllı bir sistem için daha çoook bekleriz.
-
920 ne be abi biraz daha zorlasa dünya rekoru kıracak.
-
930 ne be abi biraz daha zorlasa dünya rekoru kıracak.
Hocam bi ara 920 mb oldu.
-
Elinize sağlık Lewiss hocam. Güncellemeyi takip eden herkese teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
Lewiss eline emeğine sağlık, sağolasın.Puanı da atalım hemen..
Takip beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
-
Güncelleme bitti takip eden herkese çok teşekkürler .... 🤗 ilk paylaşımı yaptım nasıldı ? Whisper abi 😅
Bu arada akşam güncellemesi için başkası paylaşım yapmayacaktı değilmi ? Eğer başkasının yerine paylaştıysam özür diliyorum.. 🙏🏻
-
Kararında yani şöyle 980-990 mb falan olsa izlanda baya iyi olurda böyle 920-930 mb olursa yandı gülüm keten helva.
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme bitti takip eden herkese çok teşekkürler .... 🤗 ilk paylaşımı yaptım nasıldı ? Whisper abi 😅
Bu arada akşam güncellemesi için başkası paylaşım yapmayacaktı değilmi ? Eğer başkasının yerine paylaştıysam özür diliyorum.. 🙏🏻
Sıkıntı yok,sen emek verdin ,biz takip ettik abim.
Paylaşım yapan yoktu zaten..
İyi oldu paylaşmanız..
Tekrardan eline sağlık
-
Benden de 50 Hs puan hocam. Tekrardan elinize sağlık.
-
Ecmwf güncellemesini paylaşacak yoksa paylaşabilirim
-