ABD’ye Yine Güzel Soğuklar İnecek. Hem Gfs Hem ECMWF Bu Konuda Hem Fikir.
Abi bu yıl abd doydu kar ve soğuğa resmen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturABD’ye Yine Güzel Soğuklar İnecek. Hem Gfs Hem ECMWF Bu Konuda Hem Fikir.
Arkadaşlar sizden rica ediyorum model paylaşım sayfasında gereksiz yorumlar yapmayalım. Forumumuz da kurallara uyalım. Zor bir şey değil ki ya! Sorularınız var ise sohbet sayfamız mevcut. Model paylaşım sayfasında gereksiz muhabbetler olunca hem paylaşan kişi, hemde takip eden kişiler zorlanıyor. Lütfen dikkat edelim bu hususa. Keyifli takipler dilerim 👏
Ukmo da önemli hocam.
Biliyorum Üstad Ama Bu Görüntüyü Her 2 Büyük Modelde Veriyor. Stratosferde Ki Isınma En Çok ABD’ye Yarıyor Buda Su Götürmez Bir Gerçek Maalesef.
Kaderde Ne Varsa Onu Yaşarız. Benim Önceliğim Şu An İçin Türü Ne Olursa Olsun Bol Bol Yağış Olsun Tek Duam Bu🤲🏻🤲🏻
Zonguldakli67 hocama katılıyorum. Lütfen konuyu gereksiz mesajlar ile meşgul etmeyelim.Sorularınızı sohbet konusundan ve özelden yazabilirsiniz. Bu konu üzerinden gfs ecmwf model güncellemeleri paylaşılmaktadır.
@Yaso Şimdiden Eline Emeğine Sağlık Abicim 👏🏻😊
Yasin71 hocam elinize sağlık. Güncellemeyi takip eden herkese teşekkürler.
ECMWF AKŞAM GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR..
TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
Elinize sağlık Yasin71 ...
ECMWF AKŞAM GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR..
TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
Eline emeğine sağlık abim.
Ecmwf 240 Saati beğendim ileri tarihlerin yönergesi için
Yasin71 Eline emeğine sağlık
ustadlar yorum.yapabilurmi nasıl bir güncelleme kar beklentimiz varmi
ustadlar yorum.yapabilurmi nasıl bir güncelleme kar beklentimiz varmi
Benim 5 Ocak itibaren değişen bir yorumum yok
Sahiller kar beklemesin demiştim
İç bölgeler rakım yeten yerlere nasiplenir
endeksler pozitife dönmüş şişik izlanda azor görüntüsü hayal degil gfs nin. malesef 5-10 şubatı da kaybetmek üzereyiz. Kış bitti öteleme bitmedi daha. Tek umudum Sinan abinin söylemleri. 10 undan sonra izlanda durulup azoru rahat bıraksa ve azor sibirya buluşabilse bari son 1 ay güzel geçer. Bu berbat kışı Güzel noktalayalim.